مادرانی که یک بار سقط داشتید تو هفته های پایین و بعدش باردار شدید و نی نی به سلامت دنیا اومد میشه بیاید از تجربه های خوبتون بگید که امیدواری بشه برای دیگران؟
یه سقط داشتم و میخوام الان اقدام کنم ولی همه ش فکرم درگیره که مثل قبلی نشه.
۶ ماه یا یک سال از سقط اول بگذره اقدام کن منم سقط نداشتم ولی الان ک باردارم دیروزی کمرم ب شدت تیر میکشید و شکم پیچه داشتم انگار ن میتونستم راه برم ن بشینم وقتی میخوابیدم انگار ی چیزی میومد بالا راه نفسم میبست امروزی فقط کمرم درد میکنه ک قابل تحمله میترسم از علائم سقط باشه هفته ۲۳ هستم ☹️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه عزیزم انشالله که هیچی نیست و به خیر و سلامت به دنیا میادبرای من 5 ماه شده و چون سنم زیاده دکتر گف ...
برات دعا میکنم ک ب زودی دامنت سبز بشه تا میتونی بدنت رو تقویت کن خوراکیهای سالم بخور قبل بارداری رحمت رو با غذاهای طبع گرم گرم نگه دار فست فود ونوشابه اینا محدود کن فقط ب خورد و خوراکت خیلی برس