2777
2789

من بخدا تو دیوار چیزی میذارم اگه ۲۰تا فوش از اهالی دیوار میخورم ۲۱ فوش از مامانم میخورم که چون خودت پول ندادی انقد مفت رد می‌کنی می‌ره و تنت نمیکنی 😂😭موندم چیکار کنم 

در جواب عزیزانی که میگن کمک کن به کسی پیشاپیش بگم من لباسامو همیشه میبخشیدم ولی دیدم یه عده میگیرن کلی خودشون میفروشن گفتم چلاقم مگه خودم 😂اینطوری یه نفرم استفاده می‌کنه .

فقط نوشتنت😂👌

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت قیمت نوشو ببین و هر چقدر برای خودت میپسندی همونو بذار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بخدا آره من قیمت نوشو در نظر بگیرم خیلی بیشتر باید بزنم ولی بازم فوش میخورم😂

قربونت برم کسی یک میلیون داشته باشه میره مغازه میخره اینارو بذار برا ندارها و تکی قیمت بذار یا بگو دونه ایی صد تومن و تخفیف هم بذار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

آره عزیزم اینم حرفیه .مرسی که راهنمایی کردید ❤️😘

قربونت برم

این طوری اونی که واقعا نیاز داره زنگت میزنه و بلند میشه میاد و خودت سر و وضع و گوشیشو ببینی مثلا طوری بهش بر نخوره ارزونتر یا مجانی بده بهش و خیالت راحته به لاشخور ندادی