2777
2789
عنوان

جارو برقیتون چه مارکیه راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست
پارس خزر VC 2000 ماشالا🧿 معرکس

والا خودم پلو پز و اسیابشو خریدم اونم یواشکی مادرم اصلا نمیزاره ایرانی بخرم مجبورم خارجی بگیرم خودمم درمورد پارس خزر خوب شنیدم ولی مادرم یه چای سازشو داشت سوخت دیگه میگه ایرانی نگیر 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارین خودتون چند وقته ممنون اکر خوبه تحقیق میکنم

یکساله گرفتیم،  تو سرای ایرانی چند نمونه تست کرد، واقعا تفاوتش با برندهای دیگه محسوس بود

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

من برا جهیزیم سارینا خریدم دوسال باهاش عذاب کشیدم اشغال بود دیگه رفتم پاناسونیک خریدم

پاناسونیک رفت جز گزینه هام مثل اینکه همه راضی ان

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بینظیره عاااالی پر قدرت با مکش عالی در عین حال سوپر سایلنتآ ا گ

برند یخچال و ماشین لباسشویی خونه خودمونه اصلش نیست زنگ زدم چندتا فروشگاه گفت فیکش هست

در گنگ ترین حالت زندگیمم

برند یخچال و ماشین لباسشویی خونه خودمونه اصلش نیست زنگ زدم چندتا فروشگاه گفت فیکش هست

اگه تهرانی برو امین حصور نمایندگی داره اونجا اصلشو داره

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

فوما داریم ژاپنی اصله و البته قدیمی 

خیلی پر قدرته و مکش بالایی داره 

۶ ساله استفاده میکنم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگه تهرانی برو امین حصور نمایندگی داره اونجا اصلشو داره

والا دایی همسرم خودش از عمده فروشای امین حضوره دیگه به مغازه اش زنگ زدم  پرسیدم خودش گفت لوازم بزرگش هست ولی لوازم ریزش بیشترش فیکه برای همین میگم ولی خب بازم خوب راهنمایی نکرد من تاپیک زدم شاید پاناسونیک بگیرم میگن خوبه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

فوما داریم ژاپنی اصله و البته قدیمی خیلی پر قدرته و مکش بالایی داره ۶ ساله استفاده میکنم

فوما ابمیوه گیریشو گرفتم تست کردم فهمیدم چه کیفیتی داره برند خوبیه میگردم پیدا کنن خوبه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

فوما ابمیوه گیریشو گرفتم تست کردم فهمیدم چه کیفیتی داره برند خوبیه میگردم پیدا کنن خوبه

عالیه بعد شش سال اصلا قدرت مکشش کم نشده 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
دوو هست خیلی راضی ام، پارسال 8 تومن خریدم، صداش هم کم هس، بوش خیلی سنگینه مکشش، به خاطر قدرت زیادش، ...

اره من مادرم ۱۳ ساله جاروش بوشه خیلی خوبه هنوز مکشش عالیه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

والا خودم پلو پز و اسیابشو خریدم اونم یواشکی مادرم اصلا نمیزاره ایرانی بخرم مجبورم خارجی بگیرم خودمم ...

من راضی ام آبمیوه گیری شو دارم سسوارشو دارم جارو برقی شو 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی