2777
2789
عنوان

اگه شوهرم پول خواست

153 بازدید | 16 پست

سلام.شوهرم یه بار به خاطر فوتبال دیسکش مشکل پیدا کرد باز خواست فوتبال بازی کنه گفتم نکن اینکارو گوش نکرد زانوش مشکل پیدا کرد الان رسیده به عمل .دکتری که رفته گفته ۶۰ تومن دستمزد میگیرم ۵۰ تومنم بیمارستان. حالا ما یه پولی داریم که میشه گفت سرمایه گذاری کردیم و سر این حلقه هامونو فروختیم.هر وقت تو هر شرایطی حتی برای خرید ماشین گفتم پولو برداریم گفت نه بزار بمونه.حالا اگه بیاد بگه اون پولو خرج زانوم بکنم من چه جوابی بهش بدم؟

نه ....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو از پول خبری نیس میخواستی حرف گوش میدادی 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نگید که سلامتی مهمتر از پوله.که من سر همین پول سلامت روانم بهم ریخته.تازه خیلی تو بدهی هستیم زورم میاد بعد از ضص سال که پولو نگه داشتیم سود کنه الان به راحتی بره برای سهل انگاری و لجبازی شوهرم

به نظر خودت عمل واجب مهم تره یا ماشین؟

بحث ماشین نیست بحث اینه ۱۲ سال این پولو‌ نگه داشت ما تو سختی موندیم دلش نیومد استفاده کنه.چرا سر لجبازیش باید اینجور بشه.ما همینجوری صد تومنم بدهکاریم تا کی بدبختی بکشم

بحث ماشین نیست بحث اینه ۱۲ سال این پولو‌ نگه داشت ما تو سختی موندیم دلش نیومد استفاده کنه.چرا سر لجب ...

خب میخوای ناقص بشه ؟دیگه کاریه که شده.عملم نکنه نمیتونه سرکار بره اوضاع بدتر میشه

میخای شوهرت ناقص شه؟

نه ولی میتونه انتخاب کنه دکتر دیگه ای رو که بیمترستانش به بیممون بخوره.من چرا باید دستمزد جدا بدم به دکتر الان از نظر مالی تو وضعیت خولی نبستیم که من به این راحتی بگم بفرما

عجب ادمی هستی‌ یعنی بدبخت خرج سلامتیشم‌ نکنه😐😐😐😐😐خودت مشکل سلامتی داشتی هم همینقدر شک داشتی بر ...

هه فکر کردی مشکل روحی سر همین پول پیدا نکردم.من دیگه نه خوشحالم نه اشتها برای خوردن دارم.مگه شوهرم براش مهم بود.چقدر مارو تو قرض و بدهی انداخته که هنوزم تموم نشده.چقدر گفتم نرو فوتبال یه بار آسیب دیدی.حالا فوتبال خرفه ای نمیرفت که همینجور تفریحی نه بدنی گرم میکردن نه اصولی بلد بود رفت خودشو ناقص کرد باز مارو تو دردسر انداخت