2777
2789
عنوان

دیدگاهم نسبت بهش عوض شد

150 بازدید | 13 پست

اول بگم متاهلم، یوقت سو تفاهم براتون ایجاد نشه

صاحبکارم مرد خوبیه مهربون و با درک زیاد

واقن ادم خوبیه 

اما یچیزی راجبش شنیدم یکم دیدگاهم داره عوض میشه

شنیدم دنبال دختریه ک باباش کله گنده باشه اسمو رسم دار😐شنیدم چن جا خاستگاری همچین دخترایی رفته 

اول اینک بشدت از کلمه اسم و رسم دار بدم میاد، چون معتقدم چ اونی ک باباش کارگره چ اونی ک کارخونه داره همشون در حد همن، کلمه اسم و رسم دار انگار داری ب اونی ک باباش کارگره میگه ک بابات هیچی نیس و بی ارزشه 

واقن نمیدونم چرا دنبال چنین دختراییه بااینک بار ها باخودم درد دل کرده میگ بابام کارگر بود و خیلی فقیر بود و خودم ب این جایگاه و پول رسیدم و بشدت متواضعه و اینارو برام تعریف میکنه

ینی راجبش اشتباه فک کرذم، بددددم میاد پسرایی ک دنبال دخترای با بابای کله گندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دخترا هم دنبال پسرایی هستن که همچین شرایطی داشته باشن 

ب نحوی میخوان یه تکیه گاه پیدا کنن که اگه خونواده خودم ندارن خونواده همسرم اوضاع خوبی داشته باشن

که در هر صورت اشتباهه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

فک نمیکنم این موضوع ربطی ب شما داشته باشه 

بعدم میگن چیزی ک میشنوی رو اصلا باور نکن چیزی ک میبینی رو هم ۵۰ درصد باور کن 

چطور با یه حرف انقد قضاوت میکنی طرفو 

بعدم اصلا طرف معیارشه اینهمه دخترا میگن شوهر پولدار میخوایم در صورتی ک خودشدن هیچی نیستن

این بمده حدا ک خودشم اوضاعش خوبه و یه زن پولدارم میخواد چه ایرادی داره 

اصلا ب کسی ربطی نداره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خیلی از دخترا هم دنبال پسرایی هستن که همچین شرایطی داشته باشن ب نحوی میخوان یه تکیه گاه پیدا کنن که ...

من خودم بابام بچه بودم فوت شد و تو شرایط مالی بدی بزرگ شدیم

این موضاعات ک پیش میاد یا میشنوم بشدت ذهنمو بهم میریزه 

یجور ترومای مغزی و حساسیت عجیب غریب پیدا کردم

ببخشید اما ۹ ۱۰ روز قبل تو تاپیکت گفتی مجردی 😐

چرا قاتع نمیگی دوسش داری یا بهش حس داری و موضوعو میپیچونی اینجا کسی تورو نمیشناسه راحت باش اصل قضیه رو بگو گلم🙏❤️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

من خودم بابام بچه بودم فوت شد و تو شرایط مالی بدی بزرگ شدیماین موضاعات ک پیش میاد یا میشنوم بشدت ذهن ...

بالاخره ایشون هم معیار خودش رو داره و چیز زشتی هم نیست

ولی ازدواج بخاطر شرایط مالی خونواده طرف ظلم ب خود شخصه 

نمیشه گفت چرا و یا نباید داشته باشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀