2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 122 پست

کاش با خانواده ها قطع ارتباط میکردی نه اینکه زندگیتو بخاطر اونا خراب کنی

اگه حرمتا شکسته نشده و هردو همو دوست دارین برگردین بهم ولی اینبار فاصلتونو با خانواده ها خیلی رعایت کنین

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید دلیلی داشتن که اینقد پافشاری میکردن رو طلاق بنظر من گوش بده بحرفشون

آونا اصلا زندگی دخترشون براشون مهم نیس همه ذکر و فکرشون پسراشونه و اصلا مهم نیس دخترشون زندگی می‌کنه نمیکنه زنده است و مرده اس

زمانیکه عقد بودیم همسر سابقم ندار بود و نیاز به وام ازدواجیم داشت پدرم میخاست وام برا خودش بالا بکشه ...

ابجی گلم ناراحت نشو وام دختر مال پختر وطرف دختر وام پسر برای داماد وطرف داماد پدرت نباس پیله میکرد ولی دستش خالی لود وام نیاز بود وداماد نباس گیر میداد وام عروس مال داملد نبود اما این برام تعجب چه داماد احمقی بود بخاطر وام وپولش زنش طلاق داد ببین مردی که برای پول وام زنش ول میکنه بخاطر یک زن مطلقه پولدار وثرتمند بازم زنش ول میکنه بهتر جدا شدی ازش در ضمن پدر مادر هرگز بد بچه شون نمیخوان شاید بد بیان میکنن منظورشون

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

نه ، واقعیت این هست که من هم چندان قوی نیستم، اما شرایطم هم با شما فرق داشت...به نظرم با این چیزهایی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

داستان زندگیمو صفحه ۵ نوشتم میشه بخونی و نظر بدی

با خودزنی منظور غصه خوردن ورفتن تو انزوا فقط خودت نابود میشی از این پیلع بیرون بیا وکمی انالیز کن کجا بد رفتی منظورم عمل کردت بعدا از یه سوراخ گزیده نشی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

خب اون فرد وابسته آیه و اصلا نمیشه دور از خانوادش زندگی کنیم

اگه دوستت داره برین مشاوره بنظرم یه نفر سوم بی طرف میتونه خیلی کمک کننده باشه تواین شرایط

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
حق طلاق بامرده شوهرت سابق شما میتونست بگه طلاق نمیدم پس اونم براش مهم نبود که کار تو یک ماه تموم شد

راستش اون شریکی با یکی کار میکرد و چیزای بزرگی به نامش بود و چون شریکی بود شریکش هی بهش فشار می آورد که بهم وکالت طلاق بدن تا اموالشو جای مهریه مصادره نکنن به خاطر همین مجبور شد سریع بهم وکالت طلاق بده و تونستیم توی کمتر از یکماه جدا بشیم

ابجی گلم ناراحت نشو وام دختر مال پختر وطرف دختر وام پسر برای داماد وطرف داماد پدرت نباس پیله میکرد و ...

بعضیا همین حرف شمارو بهم گفتن و بعضیام گفتم پدرت شورشو دراوردن و داماد حق داشت

الانم ک دارم باهاش چت میکنم بازم میگه وام حق توهم و نباید بزاری بابات ببرش و هنوزم سر وام صحبت می‌کنه 

زمانیکه عقد بودیم همسر سابقم ندار بود و نیاز به وام ازدواجیم داشت پدرم میخاست وام برا خودش بالا بکشه ...

عزیزم ، خوندم نوشته ات رو 💔 اینجور که مشخص ، پدرت زیاد به فکرت نیست ، پس دست بجنبون و برا خودت کاری کن،اون وام نه برا همسرت و نه برا پدر بوده، اونو باید خودت بر می‌داشتی و برا جهازت فکری میکردی..البته نمی‌دونم شاغلین یانه، اگر هم شاغل نبودی پدرت وام رو برمی‌داشت و جهازت رو باید میداد، در هر صورت اصرار همسرت هم خوب نبوده، اون وام ازدواج خودش رو داشته و این حق شما بوده، جز این مشکل دیگه نداشتید؟خوب می‌شناسی همسرت رو؟پسر خوبی هست ؟ اما چیزی هم که مشخص هست، تو این در گیری شما دخالتی نداشتی، اصلا نیومدی یه چی بگی همسرت یا پدرت رو آروم کنی، بگی که با زندگیت بازی نکنن...منفعل عمل کردی دختر. 

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨