2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 122 پست
دیگه چیزی رو که عزیزم تموم کردی چرا شروع میکنی اگه دلت باهاش بوده قبل طلاق بیشتر تلاش میکردی برای زن ...

دوتامون خیلی تلاش کردیم برای زندگی ولی خانواده هامون خیلی دخالت میکردم مخصوصا خانوادم و به خاطر خانوادم من قید ازدواج و زدم برای همیشه

خانواده ای که من دارم هیچکس نمیتونه باهاشون کنار بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی جدا شدم عصبی پرخاشگر شدم الان باقرص اعصاب فقط ارومم هیچ دلخوشی به زندگی ندارم عاشق شوهرم بودم خدا ازهمجنس خودمون که بهمون خیانت میکنه نگذره خدا ازخانواده شوهرم تاابد نگذره چقدربرازندگیم تلاش کردم 🥺🥺🥺

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
این روزها میگذره.. واقعا برای حال خوب نیاز به زمان داریم..من یکبار جدا شدم، اون زمان تا قبل از جدایی ...

شما شخصیت قویی داری ولی من اصلا قوی نیستم و با کوچکترین مشکل از پا درمیارم

من دوستش داشتم و میخاستم زندگی کنم پدر ملعونم نداشت زورم کرد که جدا بشم البته اینم بگم قبلش پدرم خیلی بهش گیر میداد تا اینکه کار به بجایی کشید که پدرم و شوهرم دعواشون شد و شوهرم زخمی شد بعد اون شوهرم بازم منو میخاست و تلاش به موندم کرد ولی پدرم گفت باید تموم بشه یک ثانیه هم نمیخام این دامادم باشه

من تاجایگزین نشدن دو سال سخت به لحاظ خلاوتنهایی گذروندمشده بودم دختر مجرد وخیای ها نمیودونستن اطدواج ...

بعد ازدواج حالتون بهتر شد؟ باز به خاطراتش فکر میکردیم بعد ازدواج ؟

یعنی حضور پدر با امضا و اثر انگشت پدر رو نمیخان؟

خیر 

حتی میتونستی رجوع کنی

الانم نمی خواد

فقط حواست باشه، بخاطر دوست داشتن تنها برنگردی. لازمه مشاور بری و با عقلت ایشون رو مجدد انتخاب کنی. به اجازه پدرت نیاز نداری و باید اونقدری قوی باشی بتونی با همسرت تنهایی زندگی رو بچرخونی