2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اختیار زندگیتونو میدین دست بقیه که به این حال و روز بیوفتین؟😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

این روزها میگذره.. واقعا برای حال خوب نیاز به زمان داریم..من یکبار جدا شدم، اون زمان تا قبل از جدایی تلاش خودم رو کردم، اما دقیقا بعد از اینکه کارهای دادگاه شروع شد، دیگ کاملا از درون مستقل شدم، هیچ کدوم از دادگاه ها رو باهاش نرفتم، خودم تنهایی کارامو میکردم، وکیل جدا گرفتم، حتی کاری کردم که کارمون به مشاوره نکشه....همه وسایلش رو پس فرستادم..خیلی حالم به مرور بهتر شد..پارک و سینما و با فامیل ها رفت و آمد کردن خیلی کمکم کرد..کار هم میکردم، فیلم می‌دیدم ..البته من واقعا راه چاره نداشتم و اقدام به جدایی از طرف خودم بود، چون به ته خط رسیده بودیم و اینکه مطمئن باشی که راه دیگه ای نبوده، خیلی مهمه...

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
منم مثل توام بعد طلاقم دیگ حالم خوب نشد چون دلم موند پیشش گاهی باهاش حرف میزنم ولی خب چ فایده وقتی م ...

اون چی میگه؟نمیگه دوباره باهم زندگی کنیم؟؟؟

دوسش داشتی چراجداشدی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خانوادم به هیچ وجه اجازه نمیدن مگر اینکه باهم فرار کنیم

عقد بودید،،،،چندسالتونه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من تاجایگزین نشدن دو سال سخت به لحاظ خلاوتنهایی گذروندم

شده بودم دختر مجرد وخیای ها نمیودونستن اطدواج کردم 

و جدا شدم

اگز لازم بود میگفتم جدا شده هستم مجرد

م

خانم مجردم

۳۲سالگی تا ۳۵سالگی با همسرسابقم زندگی کردم

و بعد دوسال از ثبت طلاق

مجدد عقدوازدواج کردم

۴۰ساله  هستم بچه یکساله دارم

من دلتنگ خاطرات میشدم

میگن روانشناس ها ادم دل تنگ خاطرات میشن تا خود آدم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خانوادم به هیچ وجه اجازه نمیدن مگر اینکه باهم فرار کنیم

خیلی اشتباه کردی عزیزم بچه نداری؟؟؟

نظر اون چیه چیزی نگفت؟؟؟

بهش بگو بیا برگردیم اینا ببین چی میگه خودش تلاش می‌کنه دیگه

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»