2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

2090 بازدید | 122 پست

بعد از طلاقم خیلی بی حس شدم نسبت به همه چیز 

حوصله هیچ چیز و هیچکسو ندارم 

همه چیز آزارم میده و سریع منو عصبی می‌کنه 

حتی خودمم نمیدونم دیگه از زندگی چی می‌خوام 

مثل یه مرده متحرک فقط دارم تکلیفم که زنده مونده رو انجام میدم 

چند روزه در حد چند کلمه با شوهر سابقم چت میکنم ولی بازم حالم خوب نیست من فک میکردم اگه باهاش چت کنم حالم خوب میشه چون بعد طلاقم شبی نبود که به یادش نبودم و به خاطر نبودش گریه نکردم شبی نبود که خاطراتمون مرور نکردم الان باوجودی که دارم باهاش حرف میزنم بازم حالم خوب نیست و بهش بی حس شدم

اگر برات سواله و انقد دوستش داری چرا جدا شدی باید بگم به اجبار پدرم و دخالت خانواده ها جدا شدم وگرنه من نمیخاستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که جدا شدن بیان بگم مثل منن؟

خب برگردین به هم

چه ربطی به خانواده داره

خودتون چرا زندگیتونو خراب کردین

ای بابا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نباید باحرف اطرافیان زندگیتوخراب میکردی الانم چه بقیه باعث شدن حالت بده

شوهرکردی بروسرزندگیت دیگه،،دوتایی تصمیم بگیرید چکاربقیه دارید

توچت شوهرت چی میگه پشیمونه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دیگه چیزی رو که عزیزم تموم کردی چرا شروع میکنی اگه دلت باهاش بوده قبل طلاق بیشتر تلاش میکردی برای زندگیت

اگه تلاشم کردی ولی شوهرت درست نشد همون بهتر که تموم شده سعی کن خودت وبسازی برو باشگاه برو به هنری یاد بگیر مشغول کن خودتو