2777
2789
عنوان

جراحی انگشت پا

135 بازدید | 22 پست

دودفعه تاحالا انگشت شست پامو جراحی کردم به خاطر اینکه ناخنش میره تو گوشت و زخمی میکنه پامو 

با اینکه خیلی کفش پام نکردم و زیاد بیرون راه نرفتم تو این ۱ ماه ولی از ۱ ماه پیش که کشیدم ناخونمو تا الان ورمش خوب نشده بود ،الانم دوباره رفتم دکتر گفتن ناخنت دوباره رفته تو گوشت ،دوباره ناخنمو کشیدم😖😖

شما اینجوری شدین تاحالا؟ چیکار کردین که خوب شد؟ تا اخر عمرم که هی نمیتونم برم بکشم ناخونمو ، هر وقت در میاد از مسیر قبلیش در میاد میره تو گوشت

دکتره گفت هر شب بتادین بزن که پوشت انگشتت زبر و ضخیم شه ، ولی نمیدونم جوا ب میده یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صندل بپوش دمپایی بندی

دکتر گفت باید همینکارو کنم ،تازه گفت جورابم تا میتونی نپوش ، ولی اصلا دوست ندارم صندل بدون حوراب اونم 

ولی چاره ای ندارم ،مجبورم 

میخ استم ببینم کسی تاحالا اینجوری شده؟ چقدر طول میکشه به حالت عادی برگردم،یا اگر خوب شده  چیکار کرده که دیگه اینطوری نشده

لازم نیست بری جراحی منم همین طور دو هفته یه بار از حموم که میام پوست پام خیسیده نرمه با سوهان میزنم کنار با ناخون گیر میگیرم بعدشم الکل میزنم نمیزارم خیلی بره تو گوشت

دکتر نمیگه تا هی بری پیشش

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
دکتر گفت باید همینکارو کنم ،تازه گفت جورابم تا میتونی نپوش ، ولی اصلا دوست ندارم صندل بدون حوراب اون ...

نمیدونم 

ولی من همیشه صندل بدون جوراب می پوشم و مشکلی ندارم 

خیلی کم پیش میاد کسی زیر صندل جوراب بپوشه آخه خز بازیه

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀