2777
2789
عنوان

بدترین بابا بزرگ دنیا رو من دارم

155 بازدید | 18 پست

ترک هست خیلی انسان خرفت و بی فایده ای هست تو زندگیش بابام بهترین خونه رو براشون درست کرد از خونه گلی اوردش تو این خونه . حالا یه مهمون ۳ روزه اومد بود خونمون هر چی از دهنش در اومد بهشون گفت تا حالا هیچکس ازش محبت ندیده واقعا بدم اومد ازش 

من اصلا بابابزرگامو ندیدم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا پیر مردا و پیر زنا که سنشون بالا میره میشن بچه و حتی از بچه بدتر 

و مدام بچه هاشونو ازار میدن 

خیلی کم پیدا میشن پیرایی که بی ازار باشن 

اکثرانم خدمتات بچشونو حقشون میدونن 

یعنی اینکه بابات که خونه جدید براش درس کرده رو میه وظیفشه باید بیشتر میکرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ولش کن ناراحتش نکن اینم دو روز دیگه میمیره

من ک چیزی نگفتم ولی اون اومد فش داد ب مهمونا خیلی ناراحت شدم ادمای خوبی بودن یکمم دلم واسه بابام میسوزه اصلا اختیار خونه ی خودشو نداره 

ترکای پیر همشون همینجوری ان

ربطی به ترک بودن نداره 

من تو همه قومیتا دیدم 

اتفاقا من یه پدر بزرگ ترک دارم که خرج صفر تا صد دو تا از نوه هاشو داد و حسابی بهشون محبت پدرانه میکرد چون باباهاشون عرضه نداشتن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

واقعا خیلی لازم بود اشاره کنی ‌که ترکه.

مثلا اگه فارس بود غیر ممکن بود اولش بگی فارس هست!

فرمودی ترکای پیر همشون اینجورین. نه عزیزم. خانواده ی شما اینجورین. پیرای دور و بر ما خیلی هم با محبت و با شخصیتن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کلا پیر مردا و پیر زنا که سنشون بالا میره میشن بچه و حتی از بچه بدتر و مدام بچه هاشونو ازار میدن خیل ...

باورت میشه تو زندگیش حتی ۲ هزار تومن ب بابام نداده ؟ همون موقع جوونیاشم مینشسته تو خونه بچهاش میرفتن کار میکردن ب این خدمت میکردن 

باورت میشه تو زندگیش حتی ۲ هزار تومن ب بابام نداده ؟ همون موقع جوونیاشم مینشسته تو خونه بچهاش میرفتن ...

اره چرا نشه پدر شوهر خودم دست کمی ازش نداره