بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم و برگشتم دیدم دو بسته کارتن خالی قرص اورژانسی هست
تو ماشین رژ لب دیدم وقتی گفتم داد و بیداد کرد که ماشین مال خودشونه .گفت مثل سگ کثیف و لجن همه جا سرک میکشی
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
ازوقتیکه تازه عقد کرده بودم اومد توگوشیش عکس خودشو بادوست دختراش نشونم داد و تا الان که انواع اقسام ...
با این وضع همچنان باهاشی؟!
چرا آخه
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
عزیزم برات آرزو میکنم به آرامشی که دوست داری برسی ولی امید رو اززندگیت حذف نکن خودمم این چندسال خیلی ...
خدا رو نمیشناسم
کدوم خدا
من خدایی نمیبینم
وقتی ی دختر معصوم وارد ی خانواده سمی شد و روز به روز ماه به ماه و سال به سال زندگیش جهنم تر از قبل شد
ایمان به چی امید به کی داشته باشم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
خب اینا کی هستن میان تو خونه تو ؟از خونه نرو بیرون زیاد یا اگه اومدن زنگ بزن پلیس بیان جمعشون کنن
۳ماهه تقریبا از خونه نزدم بیرون
چقدر خودمو حبس کنم
شوهرم بهشون کلید میده
دعوا کردم
ناراختی قلبی پیدا کردم
قهر رفتم
قرص خوردم خود کشی کردم البته نا موفق بود
ولی بازم تکرار میکنه