2777
2789

اعصابم داغونه داغونه میخواستم دماغمو عمل کنم ولی از ریزش موی بعدش میترسم چون بیهوشی باعث ریزش مو میشه و من همین الانشم موهام میریزه و کم پشت شده یه عده میگن ریزش داره یه عده میگن نداره منه بدبختو موندم چیکار کنم

چه ارتباطی داره؟

برای ریزش مگه قرص خاصی استفاده میکنی؟

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم ریزش دارم از یه طرف میترسم جراحی کنم چون هم دارو و هم خونی ک میره ریزشمو بدتر میکنه میخوام ا ...

عههههه توهم مثل منییی پس مشخوای دماغمو عمل کنی؟ منم گذاشتم ریزشم کم شه برم جراحی کنم