2777
2789
عنوان

بچه ها عمل دماغمو بخاطر ریزش موهام کنسل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 59 پست
واقعا واقعا منم همینم هرچی بیشتر پیگیر میشم و میشمارم انگار بیشتر میریزه حیف اون روز هامون واقعا

افرین دیدی هی بیشتر بش فکر میکنی بدتر میشه؟

میگن موقع درمانش حتی باید از لحاظ روحی هم خودتونو درمان کنین و وسواسی نباشین تا خوب بشه🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین دیدی هی بیشتر بش فکر میکنی بدتر میشه؟میگن موقع درمانش حتی باید از لحاظ روحی هم خودتونو درمان ک ...

اره بخدا هرچی بیشتر میشمارم و پیگیر ترم انگار بیشتر ریخته میشه وسواس گرفتیم خواهر

دعا کن ترسم فقط همینه ک ریزشم اندورژن باشه و هورمونا بخدا اعصابم خورده فقط نشستم هرروز از خدا میخوام ...

نترس خواهر اگه از فرق سرت داری خالی میشی هورمونیه ولی اگه جاهای دیگس مربوط به هورمون نیست

نترس خواهر اگه از فرق سرت داری خالی میشی هورمونیه ولی اگه جاهای دیگس مربوط به هورمون نیست

خواهر هم فرق سرم داره خالی میشه هم شقیقه هام کلا از همه جای سرم داره میریزه جلو سرمم خالی شده چ خاکی تو سر کنم

خواهر هم فرق سرم داره خالی میشه هم شقیقه هام کلا از همه جای سرم داره میریزه جلو سرمم خالی شده چ خاکی ...

خواهر جان من اولین جایی که خالی شد جلوی سرم بودش الانم که کلا هوایی میبندم تا روانی نشم ا دیدنش بخدا قسم که خودمم موندم چیکار کنیم فیتو خریدی؟ دکتر رفتی چی گفت😭😭

خواهر جان من اولین جایی که خالی شد جلوی سرم بودش الانم که کلا هوایی میبندم تا روانی نشم ا دیدنش بخدا ...

من نه اول فرق سرم خالی شد بعدم جلو موهام یهو دیدم عه چقدر نابود شده خط رویش موهام انگار مرغ نوک زده توسرم😐😐

خلاصه ک خیلی حالم خرابه

۳ روز دیگه میرم تازه ازمایش بدم حتما بهت خبرشو میدم قرصی نخریدم تا خود دکتر برام بنویسه🥺🥺

ربطی به عمل بینی ندارع من دیروز عمل کردم بینی م رو ریزش مو ندارم اصلا فقط گلوم یکم میسوزه که از دیروز تا الان بهتر  شده

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

من نه اول فرق سرم خالی شد بعدم جلو موهام یهو دیدم عه چقدر نابود شده خط رویش موهام انگار مرغ نوک زده ...

هوف خواهر این چه درد بی درمونی بود که افتاد به جونمون من واقعا دیگه نابود و ناامیدم انگار هرچی بیشتر میگذره من دیوونه تر از قبل میشم نتیجه ازمایش هرچی شد بهم بگوووو من همچنان منتظرتممم

ربطی به عمل بینی ندارع من دیروز عمل کردم بینی م رو ریزش مو ندارم اصلا فقط گلوم یکم میسوزه که از دیرو ...

مبارکت باشه گلم کجا عمل کردی 

روز اول که متوجه نمیشی با گذشت زماننن معلوم میشه

هوف خواهر این چه درد بی درمونی بود که افتاد به جونمون من واقعا دیگه نابود و ناامیدم انگار هرچی بیشتر ...

من اصلا هیچوقت فکرشو نمیکردم موهای کلفت و مشکیم یه روز ب همین راحتی بریزننن😭

بیا امیدمونو از دست ندیم روحیه هم خیلی روی این مشکل تاثیر داره❤️

قربونت برم چشم

دوس داشتی آیدی تل یا روبیکا بدم اونجا پیامم بده،چون من دیر به دیر میام اینجا یموقع یادم میره انقدر ک ذهنم درگیره

من اصلا هیچوقت فکرشو نمیکردم موهای کلفت و مشکیم یه روز ب همین راحتی بریزننن😭بیا امیدمونو از دست ندی ...

هیییی خواهر منم تو خوابم همچین فکریو نمیکردم واقعا نمیدونم چطورررر یه مشکل هورمونی اون حجم وحشتناک موهامو نابود کردش خدا سر شاهده یکم دیگه ادامه پیدا کنه سکته میکنم از ناراحتی اره عشقم فقط من ایدی نداره تلگرامم اگه میشه تو بفرست که اونجا بحرفیم