2777
2789
عنوان

بچه ها عمل دماغمو بخاطر ریزش موهام کنسل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 59 پست
عههههه توهم مثل منییی پس مشخوای دماغمو عمل کنی؟ منم گذاشتم ریزشم کم شه برم جراحی کنم

عین همیم نمیفهمم کدوم واجب تره من عمل بینی ندارم یچیز دیگه ست ک باعث میشع خیلی خون ازم بره الان هرچیزی این ریزش کوفتی رو بدتر میکنه باید خیلی مراقب باشیم

نه گلم موهام خیلی کم شده میترسم ریزشم بیشتر از الانم بشه اخه

آخه ربطی بهم ندارن عزیزم

اگر ریزش مو بخاطر کمبود آهن باشه

باید قرص استفاده کنی و به فکر درمان باشی

هر روز هزینه جراحی زیبایی داره بالاتر میره

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم دارم کچل میشم موهام انقد کم شده دست میزنم انگار کویره موهای من انگشت بزور میرفت توش😢😢فیتو ...

وای وای وای بمیرم برات خواهر منم همینم بخدا خون تو جیگرم رفته هر سری میشینم میزنم زیر گریه همه منو با موهای قشنگم میشناختن تو این سن کم موهام همه رفتش فیتو یک دوره خوردم انچنان تاثیری نداشت روزی پونصد تا میریخت مثلا شد دویست و پنجاه تا تار مو

آخه ربطی بهم ندارن عزیزماگر ریزش مو بخاطر کمبود آهن باشهباید قرص استفاده کنی و به فکر درمان باشیهر ر ...

جدا ربطی نداره خواهر؟ریزش موهام بخاطر تبلی و کیسته پدرمو در اورده دیگه🥲🥲

عین همیم نمیفهمم کدوم واجب تره من عمل بینی ندارم یچیز دیگه ست ک باعث میشع خیلی خون ازم بره الان هرچی ...

وای بلخره یکی پیدا شد درکم کنه من بخدا کل ترسم همینه میگم همین الانش هم اینقدررر ریزش دارم عمل کنم دو برابر نشه کلا کچل شم

جدا ربطی نداره خواهر؟ریزش موهام بخاطر تبلی و کیسته پدرمو در اورده دیگه🥲🥲

خب برای درمان کیست چکار انجام دادی؟؟تحت درمان هستی؟

یا برای ریزش ؟

هر دوره استفاده از قرص ها حدود ۶ ماه مصرف مداوم هست تا تاثیر بزاره و اثرش رو متوجه بشی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
وای وای وای بمیرم برات خواهر منم همینم بخدا خون تو جیگرم رفته هر سری میشینم میزنم زیر گریه همه منو ب ...

خدانکنه منم افسردگی گرفتم همه میگن چت شده میگم ریزش مو میگن دیووونه ای بخدا هیشکی مارو جز همدردای خودمون درک نمیکنه ریزش مو بزرگترین معضل جسمیه ک روی روحت هم تاثیر میزاره زندگیتو بهم میریزه اصن من دیگه روزو شبمو نمیفهمم فقط دارم حسرت موهای گذشته رو میخورم 😭😭

وای بلخره یکی پیدا شد درکم کنه من بخدا کل ترسم همینه میگم همین الانش هم اینقدررر ریزش دارم عمل کنم د ...

عمیقا درکت می کنم بنظرم صبر کن تا ریزش موهات کندتر بشه بعد برو و بنظرم قرصای تقویتی یه دوره کامل بخور ک مشکل عمل و جبران کنه 🥺🥺 منم میخوام اول برم دکتر واسه ریزشم بعد برم عمل انشالا دوتامون خوب بشیم

چند سالته تو اسی؟😢

خب برای درمان کیست چکار انجام دادی؟؟تحت درمان هستی؟یا برای ریزش ؟هر دوره استفاده از قرص ها حدود ۶ ما ...

برای درمان کیست چندین سال قرص خوردم غیر از عوارض هیچی نصیبم نشد واقعاا ولش کردم و رژیم سالم خوری رو شروع کردم و پیاده روی در کنارش

بنظر شما با مصرف قرص موهام بهتر میشه؟ خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم

خدانکنه منم افسردگی گرفتم همه میگن چت شده میگم ریزش مو میگن دیووونه ای بخدا هیشکی مارو جز همدردای خو ...

وای وای وای بخدا اینطوری میگی انگار خودمم منم به جون مادرم روزگارم سیاه شده یک جوری ماتم زدم همه میگن چته روم نمیشه بگم بخاطر موهام اینطوری میکنم عین دیوونه ها کل روز میشینم تار های موهامو میشمارم اتاقمو و لباسامو چک میکنم ببینم چندتا  تار ریخته روانی شدم روانی بیرون میرم فقط با حسرت موهای بقیه رو نگاه میکنم وای چه مویی داشتم من یکی مسخره میکنه موهامو تا مرز جنون میرم

عمیقا درکت می کنم بنظرم صبر کن تا ریزش موهات کندتر بشه بعد برو و بنظرم قرصای تقویتی یه دوره کامل بخو ...

من 23 هستم خواهرجان این چهارماهی به حدی موهام ریخت که تو اتاقم خودزنی میکنم نمیدونم چطور ممکنه این حجم از موها بریزهه قبلانم ریزش داشتم ولی از اسفند تا الان روانی شدمممم

عمیقا درکت می کنم بنظرم صبر کن تا ریزش موهات کندتر بشه بعد برو و بنظرم قرصای تقویتی یه دوره کامل بخو ...

خواهر میای باهم دیگه شروع کنیم به تمرکز کردن رو موهامون و همش بهش برسیم و ماسک بزاریم و قرص و اینا بخوریم چندین ماه تا ببنیم نتیجه چی میشه؟ من که ترکیدم از لخاظ روحی یکیو میخوام باهم پیش بریمم

برای درمان کیست چندین سال قرص خوردم غیر از عوارض هیچی نصیبم نشد واقعاا ولش کردم و رژیم سالم خوری رو ...

قرص چی استفاده میکردی

ببین من خودم برای کیست چند تا قرص رو امتحان کردم فقط یکیش برام خوب بود و اون رو ادامه دادم و تاثیر گذاشت

برای مو هم همینطور اگر کمبود آهن نداری

باید امتحان کنی ببینی فیتو هیرتامین هیرویت

مزوتراپی یا آمپول

کدوم برات مناسبه که ادامه بدی

قرص چی استفاده میکردیببین من خودم برای کیست چند تا قرص رو امتحان کردم فقط یکیش برام خوب بود و اون رو ...

قرص قند و اسپیرونلاکتون و ضد بارداری و چندتای دیگه که دقیق یادم نمیادش واقعا

وای وای وای بخدا اینطوری میگی انگار خودمم منم به جون مادرم روزگارم سیاه شده یک جوری ماتم زدم همه میگ ...

مثل منی الان شونه کردم موهامو همش دستم توموهامه میزنم ببینم چند تا تار کنده میشه بعد میشمارمشون حرص میخورم 

حسرت دارم میخورم چرا قدر موهامو ندونستم یه روز از پربودنشون داشتم عذاب میکشیدم خدامنو لعنت کنه