2777
2789

من با یه پسری ۳ ماه با هم بودیم تو اوج وابستگی بهم گفت حسی بهت ندارم بهم فرصت بده خودمو پیدا کنم دلم پیش اکسمه

بعد من بهش اصرار کردم چند روز که برگرد اونم برنگشت 

آخرش امشب اومد التماس و خواهش کرد گفت پشیمونم من نمیتونم دختری خوشگل تر و خوش اخلاق تر و بهتر از تو رو پیدا کنم تو ادامه زندگیم برگرد گفتم من نمیتونم یه عمر گدایی عشق تو رو کنم برو یکی رو پیدا کن مثل اکست که با همه خوابیده چون لیاقتت اونه

آخرش برگشتم گفتم هر کسی اندازه دهنش لقمه برمیداره برو لایق خودتو پیدا کن همینکه اینو گفتم ریمو کرد پیام اینا هم نداد 

به نظرتون کار خوبی کردم برنگشتم؟قصدمم مهاجرته تا سال بعد مهاجرت میکنم 

همش هم پز پولشو میداد 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.