2777
2789
عنوان

مادرشوهر پرتوقع

327 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من همسرم از بچگی پدرشو از دست میده و مجبور میشه از بچگی هم درس بخونه هم کار کنه خیلی سخت به طوریکه الان بشدت آدم کم تحمل و عصبی هست با اینکه سنش زیاد نیست ولی مادرش که هیچ زحمتی و هزینه ای واسه تحصیل واسه آینده این ادم نکرده  توقع داره مسافرت ببریمش میرم خونش یواشکی لیست خوراکی های گرون به شوهرم میده براش بخره و اونم یواشکی میخره میبره و همش به من تیکه و متلک میندازه با این موجود باید چجوری برخورد کرد بچمم خیلیییی خیلی کم نگه میداره اوکی کاری واسم نکنه توقعم نکنه از آدم بده از اونایی توقع کنه که جونشو واسشون میده من از ترس این ادم یک مسافرت نمیتونم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من وضعيت هزار برابر بدتر شوهر شما داشته 

مادر بي خيال اسوده 

الان خرج سفر مانتو هاي رنگووارنگ 

خرج خونه 

اوف نگم 

همه با شوهرمه 

متاسفانه مجبور به تحملم من كه راضي نيستم چون تو سختي ميفتم 

اینکه همسرت براشون خرید میکنه چیز عجیب و تازه‌ای نیست

حتما از اول هم بوده

بنظرت بهتره رفتارت جوری باشه که ازت پنهان نکنند

اما سفرو قاطعانه از همسرت بخواه و انتظار داشته باش تنها باشید

اگه شوهرتون وضع مالیش خوبه و از هر جهتی شما رو تامین میکنه 

چه اشکالی داره مادرشون هست 

شما نباید زیاد گیر بدید  خودتون اگه پسر داشتید بزرگش می‌کردید 

و بعد پسرتونوازدواج می‌کرد چه توقعاتی از پسر و عروستون داشتید 

به نظرم کام خودتون رو تلخ نکنید اگه با زبانشون شمارو اذیت میکنه 

ازشون فاصله بگیر ولی شوهرتون رو به خاطر کمک به مادرشون اذیت نکنید 

خدا به دادت برسه واقعا سختهوقتی شوهرو انجام میدا نمیشا کاری کرد فقط خرح بتراش برا شوهرت برا بچه مخصو ...

انجام می ده شده از زیر سنگم میره واسه خانم  ۱ تومن  خوراکی های هوس انگیز که من نمیخورم میگیره