2777
2789

سلام برهمگی

شوهرم با پدرش تلفنی بحثشون شد شوهرم گفت مثل پدر زنم که همش بفکر بچهاش هست تو چرا بفکر ما نیستی؟

بعد آخرحرفهاشون شماره گفت گوشی و میدم خانمم باهاتون احوالپرسی کنه اونم گفت کاری با خانمت ندارمو خداحافظی کرد.

بعد شوهرم به من گفت تند باهاش حرف زدم ی زنگ بهش بزن باهاش حرف بزن گناه داره

منم زنگ زدم گفتم سلام وقتتون بخیر حالتون خوبه خداروشکر؟ یکدفعه پدر شوهرم گفت( سلام سیریم از محبت سرکار) بچها سه روزه این جمله شده مته تو مغزم خیلی بهم برخورده دارم دق میکنم من مثل بابام دوسش داشتم چرا اینجوری بهم گفت ؟؟😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عصبانی بوده به چی گفته جدی نگیر .خودمونم تو عصبانیت خیلی چیزا میگیم که ربطی نداره و بعد پشیمون میشیم ...

بخدا قسم اونقدر این جمله ش ناراحتم کرده شاید روزی حداقل 50 بار با خودم تکرارش کنم ی مبلغی هفته قبل بهمون قرض داده بود گفت مهرماه پسش بدید بخاطر همین جمله ش دیروزگوشواره مو فروختم به شوهرم گفتم دیشب براش بفرسته شوهرم بهش زنگ زد شماره کارت بگیره همش پرسیده بود زن و بچه ت کجان به شوهرم گفتم بگو خوابن

دیگه نمیخوام باهاش حرف بزنم خیلی دلم شکست😭😭😭

بابد صبر میکردی چند ساعت بعد یا یه روز بعد یا زنگ نمیزدی

آخه من هربار که با شوهرم حرف میزنه بعدش باهاش احوالپرسی میکنم گفتم اگر احوالپرسی نکنم بی ادبی میشه نمیدونستم اگر حرف بزنم دلم میشکنه😭😭😭

اون بخاطر حرف پسر خودش لجش گرفته سر تو خالی کرده . ولی اگر دیدی ادامه داره ، تو هم از دفعات بعد یکم ...

به شوهرم گفتم من دیگه باهاش حرف نمیزنم و اگر سراغمو گرفت بهش بگو که گفتی از محبتش سیر هستی و وقتی ازش سیری دیگه نمیخواد وقتتو بگیره😭😭

به شوهرم گفتم من دیگه باهاش حرف نمیزنم و اگر سراغمو گرفت بهش بگو که گفتی از محبتش سیر هستی و وقتی از ...

بنظرم حرف همسرت هم اشتباه بوده شاید پدرشوهرت فک میکنه تو شوهرتو پر کردی ک همچین حرفی زده . اصن نباید قیاس میکرده اونم وقتی تو اونجا هستی . حالام اون لجش گرفته و از چشم تو میبینه .

محل نذار خواهر فدای سرت . دوری و دوستی

بنظرم حرف همسرت هم اشتباه بوده شاید پدرشوهرت فک میکنه تو شوهرتو پر کردی ک همچین حرفی زده . اصن نباید ...

خود منم همین برداشت کردم حس کردم فکر کرده من به شوهرم گفتم اون جوری بگه

بخدا قسم اونقدر این جمله ش ناراحتم کرده شاید روزی حداقل 50 بار با خودم تکرارش کنم ی مبلغی هفته قبل ب ...

خو دیدی سوالت رو کرده و جویات شده یعنی پشیمونه .

تو بزرگی کن و به دل نگی عزیزم .

دنیا ارزش هیچی نداره