2777
2789

هرچی زحمت میکشم آخرش مجبور میشم بدم خانوادم

متاهل هم هستم ، همسرم بنده خدا حتی کمک هم میکنه

هرچی وام می‌گیریم میدیم بهشون

چند ماه پیش پدرم رفته بیمارستان خصوصی اناق خصوصی گرفته بعد زنگ زده یه مبلغ هنگفتی پول بیمارستان شده، جور کن برام

تهش هم با ماهی یک تومن داره برمیگردونه

مادربزرگم برای عملش از من پول قرض کرده

اون یکی برای سیسمونی ازم گرفته

امروز هم که سکه م رو مجبور شدم بفروشم برای برادرم....

خیلی خستم...

یکساله یک یه چیزی میخوام برای خودم بگیرم هنوز نمیتونم

چه کار بدی می‌کنی 

یک روز پشیمون میشی و لی فایده ندارع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب چرا 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقصرخودتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تا کی میخوای بهشون خدمات بدی؟؟؟؟ میدونی انقدر کمک کردی که تبدیل به وظیفه شده ....اگه چندبار نکنی از چشمشون میوفتی؟؟؟ 

بیچاره شوهرت فکر کن اون این مدلی بود ، تویه روز هم تحمل نمیکردی ...

خوب برای کمک به خانوادت حد بزار. مگه خودت آدم نیستی. مثلا 20 درصد حقوقت رو بهشون کمک کن بقیه رو برا خودت نگه دار. پرتوقعشون کردی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را