2777
2789
عنوان

متاهلم ولی هرچی حقوق دارم میدم خانواده م

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 73 پست
نه خواهر برادر دارم ولی بی عرضه از من بزرگترن سرکار نمیرنوقتی خانواده ت بی عرضه باشن مجبوری برای حفظ ...

بی عرضه نیستند خیالشون از شما و کمک شما راحته 

در واقع این ساپورت شما اون ها رو بی عرضه کرده 

و این محبت شما دوستی خاله خرسه هست 

اگه دلت واقعا میسوزه کمکی نکن بزار خودشون رو جمع و جور کنن همیشه که شما نیستی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی معلومه اونا دلشون نمیسوزه ... پدرتون نمیتونستن برن بیمارستان دولتی ؟ اگه بیمه ندارن میتونید بیمه ...

متاسفانه بیمه داره و واقعا تعجب کردم رفته خصوصی 

اگه از قبل میدونستم میگفتم نرو خصوصی 

برادرم بالای ۲۷ سالشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر چیزی حد داره کمتر و بیشتر فقط پشیمانی به همراه دارهاین دلسوزی نیست عزیزم این حس مسولیت آروم آروم ...

توی شرایطی هستم که فقط باید به فکر خودم باشم چون درگیر یه پروژه هستم

حتی همسرم هم‌خیلی این روزا همراهیم میکنه

درسته باید کمتر احساس مسئولیت بکنم

متاسفانه بیمه داره و واقعا تعجب کردم رفته خصوصی اگه از قبل میدونستم میگفتم نرو خصوصی برادرم بالای ۲۷ ...

خب ببخشید ولی پررو شدن بنظرم قبل از اینکه دوباره بذارنت تو عمل انجام شده برو گرد و خاک به پا کن .. 

برادرتون 😐 برادر من ۱۰ سااال از برادر شما کوچیکتره همین الان سرکاره چون دوست نداره به کسی بگه پول میخوام ..با اینکه کارت مامانم همش پیششه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چرا باید اینکارو بکنی اخه؟! مگه خودت زندگی نداری؟! نمیفهمم دلیل اینکارتو اصلا

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب عزیزم شما واقعا باغیرت و با شرف هستی برعکس بعصی زن ها که تا ازدواج میکنن فقط به شوهر و بچه میرسن ...

درستش هم همینه کسی که ازدواج میکنه الویتش خانواده ای میشن که خودش ساخته بی شرفی و بی غیرتی هم نیست .بچه وظیفه تامین والدین و نداره مگه اینکه خودش بخواد .کمک کردن به خانواده  خوبه ولی سواستفاده و فشار اوردن به بچت نه!

توی شرایطی هستم که فقط باید به فکر خودم باشم چون درگیر یه پروژه هستمحتی همسرم هم‌خیلی این روزا همراه ...

احساس کیف پول به زودی سراغت میاد و حس می‌کنی چون منفعت داری براشون دوستت دارن و این آزارتخ میده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو باشه پول را میدم ولی بابا مال من نیست مال همسرمه باید فلان تاریخ برگردونیا ، ازش قرض کردم ...بعد ...

متاسفانه تا پول کم‌میارن یاد من میفتن 

انگار من بانک مهربانی ام

حال خودم از اینن شرایط داره ب هم‌میخوره

مادربزرگم خیلی خرج دوا درمونش هست و خیلی پرخرجه

جیب همه رو خالی کرده

اگر نه گفتی و ازت دلخور شدن طبیعیه چون تا الان خیلی لطف کردی و بد عادت شدن یه مدت طول میکشه تا با شر ...

نه تا به حال هروقت گفتم نه تشکر هم کردن

چون می‌دونن تلاشمو میکنم و داشته باشم کمک میکنم 

دقیقا این حس رو دارم از همون اول هم داشتم

خودت دوست داشته برا خودت ارزش بزار 

اسراف نکن

اسراف فقط تو مصرف آب و برق نیست کمک و محبت هم هست

اجازه رشد و نباش به بقیه بده 

بزار قدر کمک هات رو بدونن