تو رو خدا هرکی همچین گرفتاری داشته و اطلاعات داره راجع به این موضوع کمکم کنه. من و همسرم بعد از یه عملیات فرزندآوری بسیار مفید متوجه شدیم که تشکیلات همسرم بعد از عملیات موفقیت آمیز الان حدود ۴ ساعته نخوابیده و نه تنها نخوابیده بلکه بسیار سفت و مثل آهن شده خلاصه چند روزی با این موضوع حال کردیم تا بعد از گذشت ۴ روز غیر طبیعی آخه مگه میشه همچین چیزی نهایتاً به پزشک مراجعه کردیم که بسیار متعجب چرا که گفت، میزان احتمال به این موضوع یک، هزارم درصده و این یه سندرویه به نام پریاپیسم، که در اثر مکیدن زیاد اعث گشادی عروقش میشه و کم کم تبدیل میشه به مشکل خونی تا چه بسا سرطان خون الان فرستاده از این مصیبت بزرگ نمونه برداری عمیق بشه که اگه مادر شوهرم بفهمه علت این مشکل من بودم خیلی برام بد میشه و نابودم میکنه تو رو خدا هرکی اطلاعاتی راجع به این موضوع داره بهم بگه ما مسخره بازی در نیاره من خیلی نگران هستم که نکنه بعد از کارایی که پزشک میخواد انجام بده برعکس اون قضیه بشه و برای همیشه بخوابه و یا خدایی نکرده سرطان باشه دکتر به همین دو تا مورد اشاره کرد واقعا هرکی همچین مشکلی داشته نظر بده و کمکمون کنه