2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها بدنشون بوی عرق نمگیره

151 بازدید | 16 پست

دوستان من دو سه روزی یبار حموم میرم نهایتش یک هفته بشه  و خیلی روی تمیزی حساسم ولی همیشه لباسم بدنم بوی عرق میگیره اما دخترخالم هفته ایی یبار بزور حموم میره بدنش عین یه بچه کوچیک بوی خوب میده با اینکه خودش میگه عرقم میکنه خیلی خوشبوعه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به غذای که میخوریم مربوطه 

به میزان هیدراته بودن بدن 

به فرد درون ریز 

به ورزش 

به بیماری زمینه ای هم ربط داره دیابت تیروئید 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

من اینجورم  بنظرخودم دلیلش اینه میوه زیادمیخورم اهل کالباس وسوسیس نیستم چی بشه سالی چندباربخورم  یادم نمیادکی پیازیاسیرخام خوردم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به خاطر طبعشه 

شوهر منم همینه 

دیگه چقدر استرس داشته باشه یکم بو بده ولی در حالت عادی اصلا بو نمیده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم عرق میکنم اما، عرقم بو نمیده،اطرافیان همه میگن،چون قطعا آدم بوی خودش رو اونطور که باید حس نمیکنه...

ولی دخترم مثل همسرمه،وحشتناک بو میدن عرقشون،نمیدونم از چیه واقعا 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

منم عرق میکنم اما، عرقم بو نمیده،اطرافیان همه میگن،چون قطعا آدم بوی خودش رو اونطور که باید حس نمیکنه ...

خب چرا اینجوری هستی ک بدنتربو نمیگیره منم میخام هنیجور باشم بوی تمیزی بدم