2777
2789
عنوان

مشکل زنانه متاهلا بیاین

231 بازدید | 18 پست

بچه ها من یک ساله ازدواج کردم سال پیش رفتم معاینه دکتر گفت عفونت دارم ولی من پمادشو استفاده نکردم 

دو بار بعد رابطه که رفتم دستشویی همون لحظه فقط درد و خونابه داشتم بعدش دیگه لکه بینی و درد اینا ندارم فقط همون لحظه

تکرر و سوزش ادرارم ۲ ۳ بار برام پیش اومده

مجردیم پریودم متوسط بود الان حجم خون خیلی کم شده

میترسم برم دکتر حوصلشم ندارم اگه پاپ اسمیر بنویسه خیلی درد داره؟ از مریضی نمیترسم از دردش میترسم

ینی چی میتونه باشه؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تنبلی تخمدان گرفتی که خونت کم شده،نه بابا پاپ اسمیر درد نداره،منم خیلی ترسو ام ولی درد نداره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

پمادی که برای عفونت میدنو استفاده کن هیچ حس خاصی نداره نه درد نه سوزش، بهتر ازینه که یروز مجبور بشی انتی بیوتیک بخوری🤦‍♀️همه مزاج ادم بهم میریزه، پاپ درد نداره نگران نباش ولی پیگیر باش برای سلامت این عضو که خیلی مهمه

پمادی که برای عفونت میدنو استفاده کن هیچ حس خاصی نداره نه درد نه سوزش، بهتر ازینه که یروز مجبور بشی ...

نمیتونم ببرم داخل آخه خیلی سعی کردم انگار نمیره تو فک کنم خشکم خیلی دستامم میلرزه 

خیلی عجیبم از رابطه نمیترسم مشکلی ندارم ولی از یه ذره اپلیکاتور میترسم جنیم بخدا

خب پماد استفاده کن

نمیتونم ببرم داخل آخه خیلی سعی کردم انگار نمیره تو فک کنم خشکم خیلی دستامم میلرزه 

خیلی عجیبم از رابطه نمیترسم مشکلی ندارم ولی از یه ذره اپلیکاتور میترسم جنیم بخدا

خب چرا پماد استفاده نکردی عزیزماون عفونت بمونه بدتر میشه

پمادی که برای عفونت میدنو استفاده کن هیچ حس خاصی نداره نه درد نه سوزش، بهتر ازینه که یروز مجبور بشی ...

دارو داده بود مرتب خوردم 

یه پمار تریامینیسون ان ان موضعی داده بود سوزش ادرار که میگرفتم اینو میزدم سریع خوب میشدم فک کنم قارچم دارم 

اه چقد متاهلی سخت بوده😭