2777
2789

همینجوری رد نشو اگه میدونی میتونی کمکی کنی بی تفاوت نباش 

اقا دخترم پنج ماهشه یه ماهه شیر درست درمون نمیخوره و الان وضعش بدترم شده 

دکتر گفت نه ارژی داره نه رفلاکس اخر گفت رفلاکسش خاموشه بالا نمیاره ولی اذیت میشه 

شیرم نصفه نصفه میخوره یا کلا شیر نمیخوره همه رو کلافه کرده شیر خشکم گفت هر چی میخوای بده اصلا دارو ضد رفلاکس هم نداده الان من با این بچه چیکار کنم دلم میخواد بندازمش از پله ها پایین یا خودمو بکشم

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی دادم امروز خورد با همون سیر شد الان خوابید ولی یعنی نباید در کنارش شیر هم بخوره

میبینی شیر نمیخوره دیگه زورش نکن ...هرچی میخوره رو بده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اون دکترتو عوض کن، حساسیت به پروتئین گاوی نداره؟ یه مدت حذف کن شاید بهتر شد میگن با تست مشخص نمیشه گ ...

دکترش فوق تخصصه ازمایش مدفوع هم داده گفت حساسیت نداره 

گفت حساسیت یعنی تو با چشمت خون تو مدفوعش ببینی 

ازحریره بادوم رقیق شروع ڪن.. وقتے میل داره شیر خودتم ڪم بهش بده ولے قطع نڪن

شیر خشک چی بدم بهش دکتر گفت هر چی دوست داری بده الان شوهرم گفتم نان ای ار بگیره خوبه؟؟

پنج‌ماهشه سوپ زود نیست؟؟

ببین رنده کن آبکی درست کن یذره یذره بده ...میگی فرنی خورد همونم بده ....خواهر منم از پنج ماهگی شروع کرده بود

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍