2777
2789

اینکه تو رابطه عاشقانه باشیم مثل دوستی نامزدی…

باعث نمیشه جلوی درسخوندن و اینده گرفته بشه؟

مثلا من میخوام ارشد دانشگاه خوب قبول بشم جلو ایندمو نمیگیره❓❓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نمیگیره ولی دوستی چون تکلیفش معلوم نیست کلا زندگیت متوقف میکنه ول معطلی

هم ازدواج هم نامزدی هم عقد فرقی نداره جلو پیشرفتت رو میگیره 

خصوصا اگه ادعای غیرت هم بکنه که دیگه هیچ

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین یسریا الان میان میگن اگر رابطه سمی نباشه و درست حسابی باشه جلوی درس و پیشرفتتو نمیگیره

ولی واقعیت اینه که حتی اگرم رابطتون درست باشه ، بهرحال تو یجایی از حالت عادی عقب میمونی ، چون درگیر عشق و عاشقی و چیزای دیگه میشی

بستگی ب خود ادم هم داره یکی هست طرفش خیلی ادم مناسبی درک میکنه و خودش در حالا تلاش البته نه همه این موارد باعث پیشرفت میشن یسری هستن فقط حرفن در کل عشق و عقل در تضادن بازم بستگی ب جنبه خود فرد داره ک هوای میشه یا نه

هم ازدواج هم نامزدی هم عقد فرقی نداره جلو پیشرفتت رو میگیره خصوصا اگه ادعای غیرت هم بکنه که دیگه هیچ

فکر میکنم ازدواج چون باهمدیگه شریک میشن اگه هم مسیر باشن میتونن قدم به قدم پیش برن و راه زندگی هم مشخصه ولی خب این دنگ و فنگای جشن و مهمونی و اینا سر جای خودش.

من خودمم اهل درس و کتابم