2777
2789

من با یه نفر تازه اشنا شدم هنوز حضوری همدیگه رو ندیدیم ادم خوب و مهربونیه از خیلی جهتا اونیه که من میخوام ولی قدشو بهم گفت ۱۷۸ ولی من احساس میکنم کمتره یعنی براساس عکساش اینو احساس میکنم به نظرتون جطوری میتونمم واقعا بفهمم چقدره؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷۸ برای مرد زیاد بلند نیست. متوسطه و اگه خوب و راست واینسه کوتاهم به نظر میاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ابعاد کفشش تو سایتا دریاب و قدشو پیدا کن

ینی سایز کفششو بفهمم؟😂

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
عکسش روبذار😂

نمیتونم

۱۷۸ برای مرد زیاد بلند نیست. متوسطه و اگه خوب و راست واینسه کوتاهم به نظر میاد.

میدونم متوسطه و بلند نیس ولی باز اینو میشه کنار اومد از این کمترو دیگه نمیشه 

ابعادشو نه سایزشوووووببین کل قدش چندتا کفش میشه

نفهمیدم ینی چیکار کنم؟🤦🏻‍♀️😂

میدونم متوسطه و بلند نیس ولی باز اینو میشه کنار اومد از این کمترو دیگه نمیشه

میگی تو عکس کوتاهتر به نظر میاد میگم ۱۷۸ هم بلند نیست و بد وایسه کوتاه نشون میده. زیر ۱۷۰ دیگه خیلی کوتاهه و کاملا مشخصه اگه اونجوریه الکی گفته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.