2777
2789
عنوان

همسرم اکسم رو تو اینستا من دید

235 بازدید | 4 پست

بچه ها من اکسم رو اینجوری به همسرم معرفی کردم گفتم چون همکلاسیم بود ازم خواستگاری کرد یه مدتی گذشت به توافق نرسیدیم دیگه اونم در همین حد در موردش فکر می‌کنه.

حالا اینستام داشتم همون صفحه اول فید نشونش میدادم یکم رفتم پایین تر توی قسمت پیشنهاد برای شما آورده بود واسم اونم دید شناخت گفت فلانیه گفتم آره حتما چون فالوور مشترک داریم آورده گفت بزن روش ببین چیا گذاشته چیکار میکنه گفتم ولش کن

حالا از دیشب من همش تو فکرم همسرم هم فکر کنم یکم سنگین شده باهام 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اینکه معرفیش کردی چی بود

نمیشد مخفی کرد واقعا همکلاسیم بود همه دوستام و اینا حتی خانواده هم خبر داشتند ۳ سال با هم رل بودیم من دیگه ایناش رو نگفتم فقط گفتم خواستگارم‌ بود تو دانشگاه همو میدیدم اینا دیگه نشد