2777
2789

15ساااال بی اعتمادی

به ادمی که

وفاداره

همه زندگی و فکرش کار و خونوادست

اهل رفیق و عیاشی نیست 

مثل خرررر کار میکنه

احترام و محبت کردن یه اصل هست براش

خدایا خیلی دوستت دارم ولی خسته ام و بی انرژی،خطایی کرده بودم میگفتم داری جواب میدی!!!!🥺

🙋اقا هستم 🙋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم کارای عجیب میکنهمثلا اسناد و مدارک رو برده خونه خواهرش نکنه من بفروشم😬

بی اعتماده شاید...برمیگرده به بچگی و خانوادش متاسفانه

الیته اگر شما کم نذاشتی

فقط میتونم بگم یه کاری کن...این زنگ خطر زندگیته

بی اعتماده شاید...برمیگرده به بچگی و خانوادش متاسفانهالیته اگر شما کم نذاشتیفقط میتونم بگم یه کاری ک ...

خیلی دوست داشتم بیشتر برات تعریف کنم ولی حال حرف زدنم ندارم

خیلی بغض دارم

الان رفته بیاره اسناد رو 

عذر خواهی هم کرده ولی چه فایده بار اول نیست

🙋اقا هستم 🙋

بی اعتماده شاید...برمیگرده به بچگی و خانوادش متاسفانهالیته اگر شما کم نذاشتیفقط میتونم بگم یه کاری ک ...

الان جای اینکه سر کار و زندگی باشم عین این ولو ها تو خیابونم😖🥺

🙋اقا هستم 🙋

چی بگماگه زندگیمو براش تعریف کنم مطمعنم میگه تو احمقی و تمام

نگران نباش...کسی دنبال مقصر با ببخشید احمق نمیگرده....

دنبال راه حل باید باشی

شما میخوای باقی عمرتو اینطور بگذرونی؟  مطمئن باش اگر همینطور حلو بری بدتر میشه....

باید تغییری به زندگیت بدی....بیخیالی و ترس رو بذار کنار و یه اقدامی بکن

نگران نباش...کسی دنبال مقصر با ببخشید احمق نمیگرده....دنبال راه حل باید باشیشما میخوای باقی عمرتو ای ...

میشه بگی چکار کنم؟

مثل اکثر مردا برم خوش بگذرونم؟

بخدا منی که ثاااااانیه ای از عمرمو به بطالت هدر نمیدادم الان برام مهم نیست چی بشه

میدونی خواهر اشتباه من اونجایی بود که همیشه با فرو بردن خشم و تبدیل کردنش به ارامش و گذشت کردن در برابر نادانی های اطرافیانم باعث شده مثل یه کوه اتشفشان اناده فوران بشم و همین خیلی بده

یا باید از تو ترکید یا خروج کرد

🙋اقا هستم 🙋

میشه بگی چکار کنم؟مثل اکثر مردا برم خوش بگذرونم؟بخدا منی که ثاااااانیه ای از عمرمو به بطالت هدر نمید ...

خوش گذرونی؟ اینم شد راه حل؟ در شان شما هست؟  اگر همسرتون این کار بکنه خوشتون میاد؟ 

بالغانه رفتار کنین..دنبال چرای این رفتارا باشین...فقط مشاوره امنه که میتونه دوتاتونم کمک کنه

احساستتونو بروز بدین..حرف بزنین..به شرافتم ازش گذشتن دردی رو دوا نمیکنه بدترم میکنه

من مورد داشتم الان جدا شدیم...قهر میکرد..خودخوری میکرد ولی حاضر نمیشد درست حرف بزنه...من خسته شدم...آخرش ختم شد به الانی که هستم

دیگه بماند شما تعهد رسمی دادین

خوش گذرونی؟ اینم شد راه حل؟ در شان شما هست؟ اگر همسرتون این کار بکنه خوشتون میاد؟ بالغانه رفتار کنی ...

نه بابا 

اگه بخاستم که تا الان صبر نمیکردم

من طرفم خود خداست و بسسسسس

ولی بقران گهگاهی بغض خفم میکنه خواهر🥺

با کسی که حکم (مااادرم )رو داره صحبت کنم دعواست و کلی توهین بسیااار بد و زشت جوری که در شانم نیست

جلو بچه ها تحقیر 

حالا کسی از بیرون ببینه و عقلانی نظر بده میگه هزار پله از همسرت بهتری ولی یه جور رفتار میکنه که

در صورتی که من رو جفت چشام میزارمش خدا شاهده

اییییی صحبت میکنم ارومتر بشم بد تر بقضم میگیره

🙋اقا هستم 🙋