2777
2789
عنوان

صبوری تا چه حد❓یعنی اصلا درست میشه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست
نه بابا اگه بخاستم که تا الان صبر نمیکردممن طرفم خود خداست و بسسسسسولی بقران گهگاهی بغض خفم میکنه خو ...

مشکلت حاد نیست...حل میشه نگران نباش....

بگم تقصیر همسرتم هست که نمیشه گفت...اونم تقصیر نداره‌‌..خانوادش تاثیر گذاشتن روش...من نمیتونم دقیق بگم..چون چیزی نمیدونم و کلی میگم

ولی ناراحت نباش..راه حل داره...فقط مشاور میتونه حل کنه

مشکلت حاد نیست...حل میشه نگران نباش....بگم تقصیر همسرتم هست که نمیشه گفت...اونم تقصیر نداره‌‌..خانوا ...

نه ابجی حاد هم باشه خدای بزرگم اینقدر لطف داره بهم که به عشقش اروم و با تحمل میشم 

عرض کردم که اولین بار نیست 

مشاور کاری ازش بر نمیاد

اخه خودش مشاوره نا سلامتی 🤦🤭

اقا🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیل این کاراش چیه شاید چیزی ازت دیده وگرنه خودبه خود نمیشه که

مثل اینکه دامادشون این اشتباه ها رو کرده 

باورت میشه خدا وکیل!!!!!

اولای ازدواج علنا گفت باید بریم یه خونه اجاره کنیم که اجارش (((بالا)))باشه

یعنی بالا بودن اجاره مهمه نه کیفیت خونه

اقا🤚

نخیییر‌‌‌....اون نمیتونه برا خودش کاری کنه..نفر بیرونی لازمه😬🙂

اییی 

بهای زیادی ادمو باااد میکنه

همیشه بها میدادم الان دیگه اینقدر باد شده که عمرا بیاد

تااازه میکه تو برو😬

اقا🤚

برادر من چرا تاپیک هاتون انقد گنگ و نامفهوم البته شاید من درکش نمیکنم میشه بگید مشکلتون چیه 

منم امروز زیاد حالم خوب نیست به خاطر برادرم چون حس میکنم 5ساله عمرش هدر رفته در مقابل زنی که حتی بلد نیست چطوری شوهرشو سمت خودش جذب کنه ازش تشکر کنه سنگ صبوری باشه همراه باشه براش دل بسوزونه کاش برادرم انقد ساده نبود کاش دست و بالش باز بود نمیترسید کاش 

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

برادر من چرا تاپیک هاتون انقد گنگ و نامفهوم البته شاید من درکش نمیکنم میشه بگید مشکلتون چیه منم امرو ...

احوال خوشی نداشتم توضیح بدم

همسرم 15ساله که همش بهم بی اعتماده 

این در حالیه که هر کس برای یه مدت بسیار کوتاه باهام برخورد میکنه به تواناییام ایمان میاره 

واین خیلی حالمو بد تر میکنه

مثلا رفته اسناد و مدارک املاک و ماشینی که بنام خودمه رو برده خونه خواهرش، مبادا من بفروشم

یا همکار یا خانومی که حتی سن وحکم مااادرم رو داره رو گیر میده بهم که چرا با این حرف زدی 

با اینکه کاااملا میشناسه که به هیچ عنوان خطا کار نیستم و متعهدم

اقا🤚

برادر من چرا تاپیک هاتون انقد گنگ و نامفهوم البته شاید من درکش نمیکنم میشه بگید مشکلتون چیه منم امرو ...

تقریبا مثل برادر شما هست موقعیتم 

البته خیلی بد تر

به حرف میگه دوستت دارم،مرد زندگیمی،بهت اعتماد دارم ولی به عمل تقریبا صفررر

اقا🤚