خواستم فقط نظراتتون بدونم یه مشت ادم حسود بدجنس بحث به حاشیه کشیدن اقاومن خودم به خدا فارسم فقط خواستم بدونم اونای که شوهرشون کورده بیان خرف بزنن نظر بدن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم فارسم بنظرمهمینطوره رفتیم بودیم شمال خانم یکیشون میخواست عکس بگیره اقاهه ازیک طرف بادمیزد که مو ...
اتفاقاویه همکار زن کورد داشتم شوهرشم کورد بود یعنی انقد مهربون بودن من میرسوندن درخونه با ماشین من فقط یکم باهاشون سلام تعارف داشتم اینا دیگه فک میکردن من خواهرشونم احساس وظیفه میکردن درقبالم
اخه خیلی داری نظر کلی میدی. من یه خواستگار داشتم کرد بود. با اینکه مادرش تماس گرفته بود خونمون برای اینکه با پسرش اشنا بشم خیلی شیطان صفت و هول و لاشی بود. طوریکه اصلا باور نمی کردم یه ادم میتونه انقدر وقیح و بد باشه. از حرفاش فهمیدم مادرش هم مثل خودش بدجنسه. خیلی منو تحت فشار روحی قرار داد. هر موقع یادش میفتم من و مامانم نفرینشون می کنیم