2777
2789

خواستم فقط نظراتتون بدونم‌ یه مشت ادم حسود بدجنس بحث به حاشیه کشیدن  اقاومن خودم به خدا فارسم  فقط خواستم بدونم   اونای که شوهرشون کورده بیان خرف بزنن نظر بدن.

کلا اینجا نباید در مورد قومیت ها نظر بدی

خوب بگی میان یه حرف میزنن

بد بگی میان یه حرف دیه میزنن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستی نترکه؟اینجا ی عده کمینن تاپیک قومیتی بشه بیان عقده گشایی ،مخصوصا ک درمورد کوردا باشه

بیخیال خودتم تعلیق میشیا

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

منم فارسم بنظرم‌همینطوره رفتیم بودیم شمال خانم یکیشون میخواست عکس بگیره اقاهه ازیک طرف بادمیزد که موهای خانمش توعکس خوش حالت بیفته هووف چقدربه خانمه حسودیم شد😂😂ازاونطرف اقاهه پرسیدکجایین شماگفتم مشهد خیلی دوست دارم بیام اونطرفاروببینم انقدرمهمون نوازن ندیده ونشناخته اصرارداشت شمارشوبده هروقت رفتیم بریم خونه اونا درکل نظرم روی مردم کوردخیلی مثبته

منم فارسم بنظرم‌همینطوره رفتیم بودیم شمال خانم یکیشون میخواست عکس بگیره اقاهه ازیک طرف بادمیزد که مو ...

اتفاقاویه   همکار زن کورد داشتم شوهرشم کورد بود یعنی انقد مهربون بودن من میرسوندن درخونه با ماشین من فقط یکم باهاشون سلام تعارف داشتم اینا دیگه فک میکردن من خواهرشونم احساس وظیفه میکردن درقبالم

اونا که باعث حذف تاپیک ها میشن مریضن ولی کوردا باغیرت زیاد دارن جاسوس و منافق و تجزیه طلبم زیاد دارن ...

درسته ولی دقیقا همونای که تاپیک تروکندن خودشونم تجزیه طلب دارن تو قومشون

اخه خیلی داری نظر کلی میدی. من یه خواستگار داشتم کرد بود. با اینکه مادرش تماس گرفته بود خونمون برای اینکه با پسرش اشنا بشم خیلی شیطان صفت و هول و لاشی بود. طوریکه اصلا باور نمی کردم یه ادم میتونه انقدر وقیح و بد باشه. از حرفاش فهمیدم مادرش هم مثل خودش بدجنسه. خیلی منو تحت فشار روحی قرار داد. هر موقع یادش میفتم من و مامانم نفرینشون می کنیم