2777
2789

منو دوستام ساعت ۹ قرار داشتیم من کلی آرایش کردم کلی موهامو اتو کردم الان زنگ زده میگه من نمیتونم بیام قرار کنسله 

واقعا خیلی این کار چیپ و زشته مردم که علاف شما نیستن واقعا که💩

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

۲۰ دقیقه مونده به ۹ زنگ زده😵‍💫

من دو روز قبلش اطلاع میدم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

حالا تو این گرما هم که بیرون نمیشه رفت 

بیخیال غروب که شد برو با مامانت یا خواهرت بیرون

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو این گرما هم که بیرون نمیشه رفت بیخیال غروب که شد برو با مامانت یا خواهرت بیرون

کلی زحمت کشیدم خط چشمم قشنگ بشه🤕 

از ساعت ۶:۳۰ به خاطر قرار مون بیدارم

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

یه بار قرار داشتم اماده شدم 

رفتم ارایشگاه

موهامو رنگ کرده بودم

پیام داد نمیام کنسله

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

آره😭

اشکالی نداره

با همون آرایش از خودت عکس بگیر🥰

هوا هم گرمه شاید اورژانسی کار پیش اومده براش

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

کلی زحمت کشیدم خط چشمم قشنگ بشه🤕 از ساعت ۶:۳۰ به خاطر قرار مون بیدارم

😅 اشکال نداره فدای سرت 

حالا هم با ارایشت عکس بگیر 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
من که دیگه بمیرمم با اینا نمی‌رم سر قرار وقتی شعور ندارن حداقل دو ساعت قبلش اعلام کنن

دوست پسرت بود؟

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه