2777
2789
عنوان

میگن جایی که مورچه جمع میشه

795 بازدید | 62 پست

ممکنه جادوگذاشته باشن  جایی ک خیلی مورچه جمع بشه حالا من یه مدته انگار تو تختم کابوس میبینم راحت نیستم بدم میاد از تختم هی  فلج خواب میشم میترسم بخوابم رو تختم بنظرتون ممکنه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم این خرافاته شاید اختلال خواب پیدا کردی که نیاز به درمان داره ولی شیا قبل خواب ایت الکرسی و معو ...

قبلا اینجوری نبودم  الان خیلی تو خواب میترسم همش حس میکنم یه چیزی هست 

نه مورچه ربطی ب جادو نداره

فلج خواب از استرس و اضطراب میاد

قبل خوابیدن سعی کن کتاب مورد علاقه ات موسیقی یا حتی ذکر یا دعایی بخونی ک با ارامش بخابی و خیالت 

خالی از استرس شده باشه

و هم اینکه ی لیوان دوغ یا شربت گلاب درست کن بخور

اینجوری دیگه فلج خواب نمیشی

منم زیاد فلج خواب یا همون بختک میاد سراغم.

اینکارها رو میکنم خیلی بهتر میخابم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قبلا اینجوری نبودم الان خیلی تو خواب میترسم همش حس میکنم یه چیزی هست

خب شاید بر اثر افسردگی این ترس سراغت اومده 

اخیرا تجربه های بد و ناراحت کننده ای نداشتی که بدبینت کرده باشن ؟

قبلا اینجوری نبودم الان خیلی تو خواب میترسم همش حس میکنم یه چیزی هست

کابوس میبینی سرساعت معین شبا؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

خب شاید بر اثر افسردگی این ترس سراغت اومده اخیرا تجربه های بد و ناراحت کننده ای نداشتی که بدبینت کرد ...

نمی دونم ولی اصلا تو خونه حالم خوب نیست خواب راحتیم ندارم شاید بخاطر اون باشه 

ربطی نداره جادو ب مورچه‌.مورچه هست دیگه،حیوون خداست دلش میخاد خونه شما باشه😁

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.