2777
2789
عنوان

میگن جایی که مورچه جمع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 62 پست
گآهی از این کلیپا میان میبینم

شآید حرفم کلیشه ای باشه اما باور کن اینستا بلای خانمان سوزه حذفش کن برای خودت زندگی کن من از وقتی فی لتر شد نصب نکردم راااحت منم اون زمان یکی دو بار کلیپ هایی که در مورد سگ های خانگی بود و دیدم بعدش همش اون کلیپ ها برام میومد منم نا خودآگاه خوشم میومد نگاه میگردم اونایی که برای یگ هاشون تولد میگرفتن یا همین چیزا جذاب بود برام اما اینقدر تو روحیه ام تاثیر گزاشته بود یه حس بدی به این حیوانات پیدا کرده بودم  واااقعا روحیه ام بد شده بود اما متوجه نمیشدم از چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یبوست شدید بدونید واسه جادوهه🤣🤣🤣🤣شوخی کردم ناراحت نشی

یبوست رونگوچندساله دارم

پسرمم همینطور

دیروزباز یکم یبوست بودم

زده بیرون درد دارم😩

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂