2777
2789
عنوان

میگن جایی که مورچه جمع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 62 پست
حالا ما تو خونه مون مورچه پیدا نمیشهمیگم چقدر خونه مون جادو شده که مورچه هم جرئت نمیکنه بیاد خخخخ

من تازه هی یکی نیشم میزد یبار تو چشم  رو بازوم پتو رو انداختم کنار ببینم اصلا براچی اومدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبا ساعت هفت هشت کابوس میبینم میپرم از این ساعت متنفرم الانم پا شدم چراغ روشن کردم

خب ببین یه کم ذغال،یه کم نون خشک و نمک میزاری تو مشمای فریزر میزاری تو بالشت .میخابی.درست میشی.ترجیحا هم درنیار بزار بمونه.تجربه شده 

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

نمی دونم ولی اصلا تو خونه حالم خوب نیست خواب راحتیم ندارم شاید بخاطر اون باشه

یه تایمی رو به ورزش هوازی اختصاص بده با پنج دقیقه گرم کردن شروع کن و به سی چهل دقیقه افزایشش بده .اینجوری شبا خوابت سفت تر میشه

خب ببین یه کم ذغال،یه کم نون خشک و نمک میزاری تو مشمای فریزر میزاری تو بالشت .میخابی.درست میشی.ترجیح ...

من قبلا آیت الکرسی نوشته شده تو بالشتم میذاشتم الان غیب شده نمی دونم کجا گم شد 

من قبلا آیت الکرسی نوشته شده تو بالشتم میذاشتم الان غیب شده نمی دونم کجا گم شد

باشه این برای بختکه.دعا نیست عزیزم.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

حشرات خیلی سریع تکثیر میشن

ربطی به جادو نداره

اگر یه مورچه یا سوسک میبینی توی خونه یک هفته بعد قراره هزارتاش و ببینی و ربطی به چیزایی که میگید نداره

یعنی الان از حشره کش استفاده کنید جادو از بین میره؟

من تازه هی یکی نیشم میزد یبار تو چشم رو بازوم پتو رو انداختم کنار ببینم اصلا براچی اومدن

حالا خونه مامانم برای من پیش میومد، میگفتم قربون خدا برم، این مورچه ها را فرستاده تا بهم گوشزد کنند خواب دیگه بسه

حشرات خیلی سریع تکثیر میشنربطی به حادو ندارهاگر یه مورچه یا سوسک میبینی توی خونه یک هفته بعد قراره ه ...

نه آخه تو اینستا دیدم اگه یه جا یهو دیدی زیاد شد بی دلیل یعنی جادو و فلان شدین ولی خب امیدوارم اینجوری نباشه 

حالا خونه مامانم برای من پیش میومد، میگفتم قربون خدا برم، این مورچه ها را فرستاده تا بهم گوشزد کنند ...

من اصلا نخوابیدم دیشب اومدم یکم بخوابم پدرمو در آوردن این مورچه ها

اگر فکرمیکنی جادو داری هر روز قرآن بخون تو خونه بزار صدای اذان پخش بشه صدقه بده

وان یکاد وآیت الکرسی وچهارقل رو هر روز بخون

آیات ۸۱و۸۲سوره یونس و ۲۷تا۳۲سوره نازعات و ۱۱۸تا۱۲۲سوره اعراف رو بلند توی خونه بخون سعی کن هر روز تکرار کنی متوجه میشی سنگینی خونه ازبین میره

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مورچه جایی میره که مواد غذایی باشه فلج خواب هم ناشی از استرس هست 

غذا از مورچه و استرس از خودت دور کن همه چیز درست میشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .