2777
2789

رو دستم زدم هرچی شستم نمیره با چی پاک کنم بوش تو مغزمه 

اینترنتی خریدم انقدر تعریفشو شنیدم برا اولین بار تو عطر ریسک کردم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

اسمش چیه؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام هر عطریو بو نمیکنم

اصلا فکر نمیکردم انقدر بدم میاد چند مچ دستمو با مایع دستشویی و لیمو شستم مونده نتونستم بخوابم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

کرید سیلور 😷

نشنیدم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اصلا فکر نمیکردم انقدر بدم میاد چند مچ دستمو با مایع دستشویی و لیمو شستم مونده نتونستم بخوابم

حالا اگه رایحه قشنگی داشت ماندگاریش انقد زیاد نمیشد😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

کرید سیلور 😷

نشنیدم ولی واسه خرید اینترنتی ادکلنایی بخرین که بیشتر اسمشون اورده میشه و تقریبا تا حدودی میدونی چه بویی داره. 

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

حالا اگه رایحه قشنگی داشت ماندگاریش انقد زیاد نمیشد😂

دقیقا عطری که دوست دارم و گرونتره میزنم تا میرم بیرون بوش میپره 

این لعنتی نمیره 

نشنیدم ولی واسه خرید اینترنتی ادکلنایی بخرین که بیشتر اسمشون اورده میشه و تقریبا تا حدودی میدونی چه ...

این زده بود خنک و ملایم ولی بوشو من دوست ندارم چون بقیه تعریف کرده بودم خریدم گفتم شاید خوبه

دقیقا عطری که دوست دارم و گرونتره میزنم تا میرم بیرون بوش میپره این لعنتی نمیره

خنکه؟

شاید الان بنظرت اونطور میاد رفته رفته عادت میکنی

این زده بود خنک و ملایم ولی بوشو من دوست ندارم چون بقیه تعریف کرده بودم خریدم گفتم شاید خوبه

سلیقه ها متفاوته دیگه شاید از نظر خیلیا بهترین باشه

من استفاده نکردم راستش 

فدای سرت بابا

این زده بود خنک و ملایم ولی بوشو من دوست ندارم چون بقیه تعریف کرده بودم خریدم گفتم شاید خوبه

یکم اب و جوش شیرین بزن بوش میره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

سلیقه ها متفاوته دیگه شاید از نظر خیلیا بهترین باشهمن استفاده نکردم راستش فدای سرت بابا

دیگه ضرر شده انقدر ناراحت اون نیستم حالمو بد کرده اذیتم نمیدونم با چی دستمو بشورم بره بتونم یه ساعت بخوابم 

یکم اب و جوش شیرین بزن بوش میره

مرسی عزیزم امتحان میکنم