2777
2789

من همزمان با عمل زانوهای مادرم فهمیدم  باردارم .الان تو هفته نهم .مادرم برای بلند شدن و نشتن به کمک نیاز داره باید  واکر رو نگه دارم و همزمان مادرمو کمک کنم بلند شه .کسی هم نیست کمک کنه .خیلی نگرانم  بعضی اوقات زیر دلم درد میگیره ولی خدارو شکر تا  الان لک بینی نداشتم .کسی تجربه کارو فشار زیاد داره 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراعات کنی بهتره

والا از خدامه .خستگی داغونم کرده مجبورم .مادرم بنده خدا خیلی سعی میکنه وزنشو رو من نندازه ولی خب  بعضی وقتا وقتی بلندش میکنم  به شکمم فشار میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا از خدامه .خستگی داغونم کرده مجبورم .مادرم بنده خدا خیلی سعی میکنه وزنشو رو من نندازه ولی خب بع ...

چی بگم ان شاءالله خدا کمک کنه

بارداری لطفا برام دعا کن فهمیدم بیماری دارم یک بچه دو ساله دارم خیلی محتاج دعام

چی بگم ان شاءالله خدا کمک کنهبارداری لطفا برام دعا کن فهمیدم بیماری دارم یک بچه دو ساله دارم خیلی مح ...

انشاالله شفای عاجل .امید داشته باش .ادم به امید زندس .انشاالله بیماریت دور از جون خطرناک نباشه .

دوست مادرم دور از جون شما .۱۵ سال با سرطان زندگی کرد .خیلی ادم قوی بود همش میگفت من میتونم بچه هامو به سامون میرسونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله شفای عاجل .امید داشته باش .ادم به امید زندس .انشاالله بیماریت دور از جون خطرناک نباشه .دوست ...

مشکل همینجاست سالها فشار عصبی داشتم زجرم دادن آخرش مریض شدم زود ناامید میشم خیلی ناراحتم حالم بده فهمیدم بخاطر استرس زیاد و عذاب پلاک تو سرمه و ام اس گرفتم

خدایا کمکم کن

مشکل همینجاست سالها فشار عصبی داشتم زجرم دادن آخرش مریض شدم زود ناامید میشم خیلی ناراحتم حالم بده فه ...

نگران نباش .خدابزرگه .انشاالله شفای عاجل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40