2777
2789
عنوان

تاپیکای پر بازدیدو که میخونی

194 بازدید | 25 پست

انگار داری رمان میخونی نمیدونم چرا این حسو میده

البته سعی میکنم کمتر بخونم چون اکثرا راجب مشکلاتشونه میخونم کاری از دستم برنمیاد ناراحت میشم

اکثرا دروغه چند وقت بعد مشخص میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی رو ناخودآگاهت چه تأثیر بدی میذاره.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اخه مگه چقدر بیکارن اون همه دروغ تایپ کنن

بیکار که نه 

ولی بیماران

بیمار توجه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی من این فکر و نمیکنمچون دیگران راجع به خودم این فکرو میکردن درحالیکه من از مشکلاتم میگفتم😅ازونوق ...

نه منم منظورم فیک بودنشون نبود

منظورم مشکلات سختی بود که دارن