2777
2789

ازدواج کردم همسرم اوایل خیلی اذیتم میکرد ک الان خوب شده نزدیک ب یکساله ازدواج کردیم

سابقه ی سقط دارم با اینک صدای قلبشو  شنیدم و نموند

سپتوم رحم داشتم عمل کردم کلی درد کشیدم الانم دو ماهه اقدام بعد عملم اما جواب نگرفتم

پدرم با همسرم قهره چون منو اذیت میکرد

اما همه ی این دردا کنار دردِ مادرم پیرم کرده. دیابت بارداری گرف الان انسولین میزنه روزی ۳ باز قندشو چک میکنه دستش  سوراخ سوراخه جای انسولیناش کبود. خودم شهر غریبم دورم ازش دلم مونده پیشش . کمرش درد میکرد باید عمل میکرد ک ام آر آی گفت از گردنشه  مهره های گردنش ساییدگی داره و باعث شده مهره های کمرشم  خورده بشه و ب نخاعی برسه

تا خواستیم  ببریم عمل گفتن نوار قلب و... یهو جواب اومد سه تا رگ قلبش گرفته و سه تا فنر گذاشتن. پاهاش همش زخم میشه واسه دیابت و زود زخمش بسته‌نمیشه سر دیابتش  زده بود ب انگشت پاش ک بریدن.  سهم ارثشو  داداشاش  بالا کشیدن.‌الهی بمیرم دارم دق میکنم شبا نمیتونم بخوابم.‌چرا خدا کلی ب مادرم درد داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم خواهر دلت پیششونه خدا شفاشون بده خدا پشت و پناه تمام پدر مادرامون باشه

دارم دق میکنم درد خودم کنار مادرم کنار.‌کلی دختر خدا از سرش ریخت ب هیچکدوممون عینِ خودش شانس نداد. غصه ی ما‌پیرش کرد توو فامیل همش بش میگفتن دختر  داری پسر نداری انقد بچه دنیا آورد و سقط شدن چن تاش ک کلا از بین رف نمیدونم غصه ی کدوم دردمو بخورم

دارم دق میکنم درد خودم کنار مادرم کنار.‌کلی دختر خدا از سرش ریخت ب هیچکدوممون عینِ خودش شانس نداد. غ ...

بگم غصه نخور ؟مگه میشه فداتشم چی بگم آروم بشی .از خدا بخواه مراقبشون باشه به زندگیتون سر سامون بده .برات دعا میکنم درکت میکنم

شوهرم دارو ندارمون رو فروخ کلی طلا ماشین چن میلیاردی رف با دوسش شریکی زمین گرف ک بسازن خیرِ سرمون همش میگف سود داره سود داره.‌یهو طلا رف هوا ۵۴۰ گرم طلامو ۴و خورده فروخ از اون طرفم بازار مسکن خشک شد ن دیگ پولی هس بسازیم ن ... دارم دیوونه میشم

بگم غصه نخور ؟مگه میشه فداتشم چی بگم آروم بشی .از خدا بخواه مراقبشون باشه به زندگیتون سر سامون بده . ...

خدا شاهده دارم دق میکنم شبا میگم خدا یه ادم چقد کشش  داره انقد غصه هوار کردی ب قلبم دیگ رسوندیم ب نهایی . صدتا غم دارم حداقل یدونه خوشی نشون بده . قلبم پُرِ درده