2821
2789
عنوان

بیا درموردم حدس بزن 🦩

107 بازدید | 21 پست

در مورد ظاهرم یا اخلاقم و هر چیز دیگه یچیزی حدس بزن منم میگم درسته یا نه و بعدش من در مورد تو میگم 

پ ن : صرفا چون خوابم نمیبره فردام عصب کشی دارم صبح زود 😶‍🌫️

باهام حرف بزن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکم بی اعصاب ولی خوشگل موشگل

ریزه میزه ای،چشم ابرو مشکی،پوست روشن

مهربونی ولی بعضی وقتا اب و روغن قاطی میکنی🤣

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یکم بی اعصاب ولی خوشگل موشگلریزه میزه ای،چشم ابرو مشکی،پوست روشنمهربونی ولی بعضی وقتا اب و روغن قاطی ...

همه رو درست گفتی 😅❤️‍🔥

بنظرم دید مثبتی ب زندگی داری و سعی میکنی ب ادما حس خوبی منتقل کنی همیشه مشکلاتت رو تو خودتت میریزی تا بقیه ناراحت نشن

باهام حرف بزن.

همه رو درست گفتی 😅❤️‍🔥بنظرم دید مثبتی ب زندگی داری و سعی میکنی ب ادما حس خوبی منتقل کنی همیشه مشکل ...

درستتت🤭

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بچه‌ی خانواده‌داری هستی. ارزش خانواده رو میدونی.

دخترِ منطقی هستی ولی گاهی هم اگه عصبیت کنن، برای نشون دادن حد و مرزشون ترجیح میدی بدتر از خودشون رفتار کنی.

درس خونی.

قیافه‌ی تو دل برویی داری.

بین پول و عشق، عشق رو انتخاب میکنی.

مذهبی نیستی ولی معتقدی.

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه‌ی خانواده‌داری هستی. ارزش خانواده رو میدونی.دخترِ منطقی هستی ولی گاهی هم اگه عصبیت کنن، برای نشو ...

😍😍❤️

شما عاشق طبیعت چیزای کلاسیک و مسافرتی، قدتم بلنده

باهام حرف بزن.

😍😍❤️شما عاشق طبیعت چیزای کلاسیک و مسافرتی، قدتم بلنده

نه باباااا؟؟ ۱۰ سطر نوشتم، تو یه سطر خلاصم کرد گذاشت کنار😸

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791
2779