2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 117 پست
نه غریبست

من یه دوست داشتم ، اونم‌ وقتی جدا شد ، تو شیش ماه اول برای فرار از مشکلات و آروم کردن اضطراب های درونیش با یکی آشنا شد ، و رفت تو رابطه ، همون اول بهمن گفت که من احساس خوبی دارم به این آدم  فقط همش ازم رابطه میخواد منو قبول نمیکنم ، میگه تو که دختر نیستی پس چرا مقاومت می‌کنی ، خلاصه با هزار ترفند و پیدا کردن نقطه ضعف دوستم  کارشو کرد ، ولی بعدش کم کم سرد شد و دوست من وابستش شده و اقا الان فقط برای رابطه سراغش میاد

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوست داشتم ، اونم‌ وقتی جدا شد ، تو شیش ماه اول برای فرار از مشکلات و آروم کردن اضطراب های درو ...

میشه گفت الان بیشتر مردا همینن حتی اونایی که زن و بچه دارن.

من خودم بیشتر کسایی که بهم پیشنهاد دادن متاهل بودن و حتی بعضیاشونم آشنا بودن 

آدمایی که رو پاکیشون قسم میخوردم فهمیدم از همه بدترن..خودم میدونم هیچ مردی قابل اعتماد نیست اما متاسفانه ما زنها احساسی هستیم و نیاز داریم یکی بهمون توجه کنه و عشق و محبت تحویلمون بده، واقعا تنها بودن سخته هر چقدرم مقاومت کنی آخرش یجایی وا میدی

میشه گفت الان بیشتر مردا همینن حتی اونایی که زن و بچه دارن.من خودم بیشتر کسایی که بهم پیشنهاد دادن م ...

اره واقعا

دیگه طبیعت ما هم اینه دیگه ، ولی مردا بیشتر ازین که دنبال در کردن خلاء کمبود محبت و عشق باشند برای زن مطلقه دنبال کام اون هستند چون تو ذهن بیمارشون  اعتقاد دارند الان اون تشنه رابطست تا محبت 

اره واقعادیگه طبیعت ما هم اینه دیگه ، ولی مردا بیشتر ازین که دنبال در کردن خلاء کمبود محبت و عشق باش ...

متاسفانه همینه...اونا دنبال رابطه ان ما دنبال محبت،در آخر هم یکی مثل من اینجوری باید بخاطرش عذاب بکشه

متاسفانه همینه...اونا دنبال رابطه ان ما دنبال محبت،در آخر هم یکی مثل من اینجوری باید بخاطرش عذاب بکش ...

هر چند که اینجا یه چیزایی نمیشه گفت ،  درخواستا سرازیر میشه

واه واه از زبون ملت بیکار، طرف کمک خواسته نمیتونین کمک کنین خفه خون بگیرین دلش خواسته با دوس پسرش بوده با هررر کیییییی به شماها چهههههه دلش خواسته سقط کنه

عزیزم مصلحت زندگی خودتو بهتر از همه میدونی 

واه واه از زبون ملت بیکار، طرف کمک خواسته نمیتونین کمک کنین خفه خون بگیرین دلش خواسته با دوس پسرش بو ...

گآهی آدم مجبور میشه بر خلاف میلش کاری انجام بده که دلش نمیخواد..نمیگم کارم درسته اما کسی تو این شرایط من نبوده که بفهمه اجبار یعنی چی