2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

1610 بازدید | 117 پست

من باردار شدم الان فک میکنم یک ماهمه نمیتونم نگهش دارم مجبورم بندازم،امروز ظهر ۴تا قرص سایتوتک مصرف کردم دوتا زیر زبونی دوتا واژینال..از غروب دردی مثل درد پریودی دارم و افتادم به خونریزی اما خیلی شدید نیست اما الان ۱۲ساعته هنوز نه لخته میبینم نه سقط شده.

کسی تجربه ای داره؟حالم خیلی بده😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم از نگرانی میمیرم

نباید اینکارو میکردی اشتباه کردی من اصلا با سقط عمدی به هیچ وجه کنار نمیام این به کنار خودت میدونی و خدای خودت

اما مسئله دوم که حالت بد باید بری بیمارستلن بررسی بشی ممکنه خطرناک باشه این قرص حالت انقباض رحمی میده و خونریزی حجم زیادیم استفاده کردی پس بخاطر حفظ جونت برو بیمارستان سونو بده

نباید اینکارو میکردی اشتباه کردی من اصلا با سقط عمدی به هیچ وجه کنار نمیام این به کنار خودت میدونی و ...

آخه من چون مطلقه هستم و رابطه داشتم نمیتونم نگهش دارم..اونقدر حالم بده خودم و گریه کردم که خدا میدونه

آخه من چون مطلقه هستم و رابطه داشتم نمیتونم نگهش دارم..اونقدر حالم بده خودم و گریه کردم که خدا میدون ...

تنها چیزی که میدونم اینه باید بری بررسی بشی ممکنه خطرناک باشه برات من سقط داشتم البته نه عمدی سقط فراموش شده بود بقایا داستم بهم قرص دادن .... اما دیدم کسی رو که خودسرانه قرص خورده بود تا پای مرگ‌پیش رفت

آخه من چون مطلقه هستم و رابطه داشتم نمیتونم نگهش دارم..اونقدر حالم بده خودم و گریه کردم که خدا میدون ...

یکم موقع انجام کارات فکر کنی بد نیست تا اینجا دنبال کمک نگردی عزیزم 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

عزیزم چرا مطلقه تو تایپیک زدی شوهر داری کی طلاق گرفتی کی وارد رابطه شدی  صیغه شدی بچه حلال یانه باید رابطه داری دقت کنی که اینجوری عزیز یه بنده خدایی که نفس داره را اذیت نکنی باید بری بیمارستان قرصی که خوردی خطر ناک خونر یزیت نصف شب خیلی بیشتر میشه 

لطفا موقع لذت بردن از دوست پسرت مواظب باش نریزه داخل که اینجور برای لدت یه شب نزدیک یه ماه اسیر بشی بچه را قبول نمیکنه بی غیرت نه دوست داره نه براش مهمی فقط اون از کمر به پایین میخاسته که رسیده بهش گفتی پسر داری از شو واقعیته