2777
2789
عنوان

دلم عمیقا از اینا خواست عکس🥺

239 بازدید | 22 پست

یه بچه دوسال و نیمه دارم ولی واقعا تا اینا رو دیدم دلم قنج رفت🫠🫠😍😍 درسته سخته ولی ببین چقدر نازن چه گوگولی شیر میخورن و ناز خوابیدن ، فکر کن یهو سه تا باهم از سروکولت بالا برن لبخند بزنن وای خداا😘😘 وای سه تا باهم کریه کنن😅 حالا بخوای بری بازار و بیرون یا شام قشنگ کوفتت میشه 🤣 ولی دوست دارم چقد بگیری بچلونی فقططط😍

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬

😅😅 چرااا؟😂

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
نهه برای چند لحظه خوبن فقط ندوستت

چرا خب ، فکر کنم من غیرعادیم😂

وای. منم همینطور یه تشک نرم و تخت گرم بخوابم و بگوزم

😅 بنظرت اینا میذارن بخوابی؟😂

بچه نگو بلای جون بگو

وای دور از جون ، چرا😅

منم نی نی میخوااام

الهی عزیزم ، انشالله به زودی دوتا بیاد تو دلت 😍

اینا از دور قشنگه من دوتا شیر ب شیر دارم تا کوچولو بودن یه جور الان ۵ساله و ۳سالن مدام مامان مااماان ماااممااان غذا خوردنو خوابیدن کووووفت ک چ عرض کنم زهههر میشه یا یه چیزی میخوان یا پی پی و جیش یا دعوا بعله گلم اینا ویترینه😅