2777
2789
عنوان

دوساله طلاق گرفتم ولی هیچ خواستگاری ندارم🥹💔

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 39 پست

منم طلاق گرفته بودم هرچی ننه قمر و بی سرپا بود بهم پیشنهاد میدادتازه اونم نه پیشنهاد ازدواج 😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من همه چیزایی که گفتیو دارمتازه اندامم خوبهمجرد هم هستم و تا حالا ازدواج نکردمتماااام خواستگارا ...

تک نیت 

میشه بگی کراشم کیه میاد خواستگاریم

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

حس میکنم علتش همینه ک ندارم نه؟

یه چیزی بگم من سه تا داداش دارم و تا جایی که یادمه از وقتی بچه بودیم از زن چاق چندششون می شد 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
نگفتم از نظر همه!!

بهرحال دنبال ترمیم رابطه نبودی

کسی اگه کسی رو دوست داشته باشه خیلی جاها گذشت میکنه

تو گذشت نداری

ببین کی گفتم یکی میاد تو زندگیت روزی هزار بار یاد این اقا میکنی پشیمون میشی از تصمیمت 

واقعا چرا😐😐خب بعضیا چندتا چندتا دارن اخه

اگر همینجوری راضی بشم میشم عین تو و طلاق میگیرم پس بهش فک نمیکنم

توهم بچه نداری برو خداتو شکر کن و به ازدواج فک نکن هولم نشو صبر کن موقعیت خوب بیاد

خدایی چی فکر میکنن پیش خودشون😐تو ازدواج کردی؟

فکر میکنن همه مثل ننه و آبجیای خودشون خرابن،

آره ازدواج کردم با معرفی بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الحمدالله الان راضی از زندگیت؟

آره شکر خدا

یه مشکلاتی هست ولی شوهر دومم با اولی قابل مقایسه نیست اولی اصلا حیف نون