2777
2789
عنوان

خانما‌ شغلتون‌ چیه‌ حقوقتون‌ چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 67 پست
۱۹ترم‌ دو علوم تربیتی در واقع همون کارشناسی

پس همون حقوق ۵تومنی فعلا برات اوکیه . البته ارزشت بالاتر از این حقوقه ولی واقعیت جامعه رو گفتم متاسفانه درآمدها خیلی کمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بدون مدرک تحصیلی مرتبط با زبان ترجمه کرد؟ الان راضی هستین از درآمدش؟

راضیم بد نیست ولی فکر نمیکنم بدون مدرک بتونید شغل نون و آب داری بدست بیارید 

لااقل چندتا آزمون بدید و نمره خوب بگیرید و چندتا مدرک درست و حسابی بگیرید

راضیم بد نیست ولی فکر نمیکنم بدون مدرک بتونید شغل نون و آب داری بدست بیارید لااقل چندتا آزمون بدید و ...

متشکرم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خخخ من زدم تودیوار از۷ تا ۳ بعدازظهر کار بسته بندی لباس ۹ میلیون کمه نه؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دانشجو پزشکی البته آخراش هستم

توو کلینیک همسرم کار زیبایی انجام میدم البته زیر نظر پزشکی که استخدام کرده تا بعدا رسما خودم برم اونجا حدودا ۲۰ تومنی میشه در ماه البته من هفته ای نهایتا ۲ روز میرم.