2777
2789
عنوان

فیلم زن و بچه چطوره کی دیده

6144 بازدید | 12 پست

نسبت ب برادران لیلا چطوره سطحش؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

کلا کارهای این کارگردان رو نمی‌پسندم

ترجیح میدم الان تو سینما فیلم جذاب و تاریخی حضرت موسی رو ببینم

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا کارهای این کارگردان رو نمی‌پسندمترجیح میدم الان تو سینما فیلم جذاب و تاریخی حضرت موسی رو ببینم

من بجز متری شیش و نیم خیلی فیلماشو دوس دارم 

ولی فعلا بخاطر اینکه میخوام برم سفر نمیتونم برم زن و بچه رو ببینم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
چرا ؟؟؟

راجع به اقلیت خیلی اندک جامعه است .

خیلی فیلم هاش سیاهه...

هیچ آموزندگی یا فایده یا تفریح یا آرامش یا حال خوبی فیلم هاش نداره.

اینکه با یک قصه تلخ تخیلی اعصاب ببیننده ها رو خرد کنی خیلی بده‌‌‌...

الان فیلم موسی کلیم الله تاریخی و جذاب هست رو سینما و همینطور فیلم پیشمرگ معمایی هیجانی رو سینما هست که هر دو بر اساس واقعیت هستن و واقعا ارزش چند بار دیدن دارن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

راجع به اقلیت خیلی اندک جامعه است .خیلی فیلم هاش سیاهه...هیچ آموزندگی یا فایده یا تفریح یا آرامش یا ...

موسی کلیم الله رو دوست دارم ببینم 

ولی فیلم سعید روستایی از واقعیت زندگی میگه خیلی دوست دارم فیلماشو

موسی کلیم الله رو دوست دارم ببینم ولی فیلم سعید روستایی از واقعیت زندگی میگه خیلی دوست دارم فیلماشو

واقعیت زندگی کی آخه؟

خود بازیگران که تو خونه های لوکس بزرگ معمولا زندگی میکنن و معمولاً سبک زندگی سلبریتی بلاگر ها رو دارن و برخی شون یکسره مسافت و رستوران و ...و گذاشتن عکس تو فضای مجازی...

راجع به زندگی خودشون که نیست.

راجع به زندگی مردم عادی هم که نیست.

الان تو نی نی سایت چن تا خانم ایرانی به خاطر حرف برادرشون با یک مرد افغانی ازدواج کردن؟

کلا از فیلمنامه های اینقدر تخیلی و ضعیف بدم میاد.

فیلم پیشمرگ و موسی کلیم الله رو سینما ببینید تا متوجه بشید چه فیلم هایی ارزش وقت گذاشتن داره...

واقعیت زندگی کی آخه؟خود بازیگران که تو خونه های لوکس بزرگ معمولا زندگی میکنن و معمولاً سبک زندگی سلب ...

چرا اعصبانی میشی چیزی نگفتم 😊

خوب من وقتی فیلماشو میبینم حس میکنم من تو فیلم هستم خیلی واقعیه 

درضمن بازیگرا همشون پولدارن بازیگر کارتون خواب داریم یا فقیر یا ...

قرار نیست همه ی فیلم ها پایان خوشی داشته باشن این یک دو اینکه فیلمی مثل برادران لیلا داره واقعیت این جامعه رو نشون میده شاید یکم زیاده روی باشه اما حقیقته و به نظرم پایان خوش تو فیلم و سریال های ایرانی فقط یه دروغه محضه چون تو زندگی واقعی به نظرم پایان خوشی وجود نداره