2821
2789
عنوان

عجیب ترین خوابی که دیدی چی بوده⁉️

209 بازدید | 38 پست

والا من کل خوابام عجیبه😂

یبار خواب میدیدم با امیرحسین رستمی همون مسعود خودمون😂داشتیمتو ماشین میرفتیم ساندویچ بخوریم یهو ماشین خراب شد ماهم دعوا کردیم امیرحسین رستمی قهر کرد رفت همونجا از خواب پریدم😂

یبارم خواب میدیدم با مامانم رفته بودیم عروسی بعد ی خانمه اونجا چنتا قوطی اکلیل داشت میزد به موهاش مامانم گفت وای اینو چقد قشنگن الناز اینارو بفرست گوشیت منم قوطی های اکلیلو با شیرت داشتم میریختم تو گوشیم😑😂پشمای شیرت ریخت تو خوابم😂 

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

یبارخواب دیدم بشکن میزنم موهام رنگش عوض میشه یبارم بچه بودم ازامپول میترسیدم بایدامپول میزدم خاب دیدم بابام ویه عالمه دکترباماشین دنبالمن امپول بزنن منو

الهی در بزنند،دررا باز کنی، معجزه ای پشت در باشد.

من یه بارخواب گلزاردیدم عاشقم شده بودبادیگارداش مدام دنبالم بودن منوبهش برسونن حالامن اصلاطرفدارش نیستم😆

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار خواب دیدم بهم تجاوز شده و تا مدت ها گریه میکردم

به بارم خواب دیدم توی اتاقمم هوا طوفانیه پنجره رو باز کردم یه انرژی منفی گرفتم سریع بستمش ولی متوجه شدم توی بینی و دهان و همه جام در شده از خاک انگار توی قبر بودم خیلی عجیب و بد بود

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خرداد که بود هرشب خواب امتحاناتو میدیدم

بعد چون تصوری از حوزه نداشتم، توی اتاقم داشتیم امتحان میدادیم. بعد یهو مراقب عمم بود🤣

بعد اصن کانال عوض میشد یه اتفاق دیگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یبارخواب دیدم بشکن میزنم موهام رنگش عوض میشه یبارم بچه بودم ازامپول میترسیدم بایدامپول میزدم خاب دید ...

کاش واقعا اینطور بود با ی بشکن رنگ موهامون عوض میشد😂

من یه بارخواب گلزاردیدم عاشقم شده بودبادیگارداش مدام دنبالم بودن منوبهش برسونن حالامن اصلاطرفدارش نی ...

منم خواب بازیگرارو زیاد میبینم😂

یه بارم خواب دیدم رخ به رخ با ماشینی که داشت از جلومون میومد تصادف کردیم و همینم شد... اکثر خوابام از آینده بهم میگن یا چیزایی که لازمه بدونم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خوابای عجیب نمیبینم زیادولی خوابام اکثرا تعبیر میشه وبرای خودم یوقتا ترسناکه این موضوع😑چون زودتر از ...

منم خیلی پیش میاد از قبل خواب اتفاقایی که هنوز نیوفتاده رو مبیبنم

2825
2823
2791
2779
2792