2777
2789
عنوان

محصولات کوزارکس آنوا و مدیکیوب

107 بازدید | 6 پست

خریدین؟؟ واقعا اون طور که میگن اثر گذاره؟؟ 

پ.ن: 

هر محصول مراقبت پوستی که ازش راضی هستین معرفی کنین🫶🌹💞

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

هیچوقت بودجم نرسید که بخرم

ولی درکل یه چیز رو مطمئنی میگم که اگر جوش فعال داری گرون ترین محصولات هم درمانت نمیکنه به فکردرمان دارویی باش

در غیر اینصورت صددرصد خیلی میتونه روی پوستت تاثیر بذاره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

هیچوقت بودجم نرسید که بخرمولی درکل یه چیز رو مطمئنی میگم که اگر جوش فعال داری گرون ترین محصولات هم د ...

جوش نمی‌زنم نه... محصول موثر چی سراغ داری؟ برای روشن شدن پوست رفع خط اخم پیشانی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیکیوب ماسک شبش گرفتم خوب بود.کورارکس کرم مرطوب کننده هیالورونیک گرفتم عالی برا من.اما اسنس حلزونش خوب نبود.ولی اسنس حلزون جومیسو عالی بود.سنتلا هم سرم تقویتیش گرفتم خدای عالی. اف جوسان هم مرطوب کننده برنجش خوب بود.اما یه تونر برنج گرفتم خوب نبود برامن..باقیم یادم رفته اسمشون

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

مدیکیوب ماسک شبش گرفتم خوب بود.کورارکس کرم مرطوب کننده هیالورونیک گرفتم عالی برا من.اما اسنس حلزونش ...

ممنون عزیزم🌹👍😍

جوش نمی‌زنم نه... محصول موثر چی سراغ داری؟ برای روشن شدن پوست رفع خط اخم پیشانی

واسه خطوط اخم و لبخند فقط ماساژ با گواشا جوابه و هیالورونیک اسید 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

واسه خطوط اخم و لبخند فقط ماساژ با گواشا جوابه و هیالورونیک اسید

مررررسی🫀