2777
2789
عنوان

از رشتم متنفرم تروخدا بیاید کمکم کنید چکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

فکر کردم نظری بودی میخواستم بگم پشت کنکور بمونی

ولی وقتی سه سااال پیش این انتخابو کردی نمیفهمم الان پشیمونیت برای چیه🫤

این مدت بخاطر هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی ترند شده و همه تو فازشن

شما به راحتی با سوابق میتونی بری پیام نور یا اصن دانشگاه نه. کلاس بیرون مدرک ICDL و برنامه نویسی و..بگیری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

فکر کردم نظری بودی میخواستم بگم پشت کنکور بمونیولی وقتی سه سااال پیش این انتخابو کردی نمیفهمم الان پ ...

پشیمونیم نگرانی برای آیندشه و اینکه حس میکنم خجالت اوره رشتم

دانشگاه خوب داره مثلا دکتر شریعتی تهران و اینا 

پشیمونیم نگرانی برای آیندشه و اینکه حس میکنم خجالت اوره رشتمدانشگاه خوب داره مثلا دکتر شریعتی تهران ...

سه سال پیش باید فکرشو میکردی. پس قطعا اون موقع ارزشی داشته که انتخاب کردی

جو جامعه رو واقعااا بیخیال. هرچی دوست داری و به شرایطت میخوره برو. مطمئن باش اگه بهترین باشی، درآمدشم عالیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

میخاستم تغییر رشته بدم که اومدم این رشته ولی دیگه سخت بود شرایط و نشد

رشته خودتو ادامه بده و با کلاس های بیرون کامپیوتر رو ادامه بده.