2777
2789

میخوام پولمو جمع کنم یه تغییری تو صورتم بیارم نچرال نچرالم میخوام ابروهامو میکرو کنم دلم تتو میخواد ولی خوب ادم تتو زدن نیستم موهامم چون ریزش بینهایت دارم نمیتونم کراتین کنم موندم با صورتم چیکار کنم تا قیافم عوض شه میخواستم دماغمو تابستون عمل کنم که کنسل کردمش گذاشتم چند ماهه بعد دندونامو بلیچینگ کنم؟ دندون خراب دارم بنظرتون میشه ؟ لبمم گنده هست نمیتونم ژل بزنم صورتمم خیلی تپله میدونم ژل بزنم زشت تر میشم ولی گونه ندارم بگید چیکار کنمم صورتم گرد و تپله کجاشو ژل بزنم یا اصلا دستکاری کنم

اول ب موهات برس ب پوستت برس نه اینکه ژل بزنی بعد چند سال عوارض پیدا کنه تو بدنت

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

اول ب موهات برس ب پوستت برس نه اینکه ژل بزنی بعد چند سال عوارض پیدا کنه تو بدنت

پوستم اتفاقا خوب نیست بنظرتون چیکار کنم؟ برم فیشیال؟ موهاممم خیلی کم پشته و ریزش دارم نمیدونم با این دوتا چیکار کنم اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به موهات برس، دندون هات رو ترمیم کن، برا دوستت ارزش قائل شو، ژل مل میشه چی دماغت هم اگه واقعا مشکل خ ...

اتفاقا اوضاع موهام خیلی خرابه ریزش داره و خیلی کم پشته پوستمم خوب نیست این دوتا الویتم هستن و همینطور دندونم 

دماغم اصلا قوز نداره یکم پهنه که خوشم نمیاد وگرنا مشکلی نداره