2777
2789
عنوان

خونوادتون چطوری قربون صدقتون میرن❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 82 پست
وقتی این همه سال نچرخیده بعد ازدواجم نمیچرخه

وای 

ولی من دوست ندارم .دارم سعی میکنم تغییر کنم .نمیخوام ادامه داشته باشه .

چند روز پیش یک خانم غریبه بهم گفت ببوسم چشمهای خوشگلت رو از روی پروفایلم دیده بود 

وای خیلی خوب بود 😂😂😂

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خونه دوردونه صدام میکنن

یاد جمشید نجات افتادم تو تاسیان 😂😂

شیرینو دردونه صدا میزد 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ربطش به این دلتون پر اومدید سربقیه خالی می کنید

ولش کن دعوا نشه 

بزا این بنده خدام سر من خالی کنه بلکه امشب راحت بخوابه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

یاد جمشید نجات افتادم تو تاسیان 😂😂شیرینو دردونه صدا میزد

چون ته تغاریم بابام همیشه میگه الان تو دهن خواهر زادمو نامزدمم افتاده هی اینجوری صدام میزنن

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

وای ولی من دوست ندارم .دارم سعی میکنم تغییر کنم .نمیخوام ادامه داشته باشه .چند روز پیش یک خانم غریبه ...

با تمرین کردن میشه البته من تو پیام مشکلی نداشتم ولی رو در رو زبونم‌نمی چرخید

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

تو خانواده م همچین چیزی معنی نداشت

آره واقعا 

و متاسفانه به همین دلیل من اوایل تو ارتباطاتم با بقیه نمیتونستم محبت آمیز صحبت کنم حتی اگه دوستشون داشتم و خوشم نمیومد

ولی کم کم رفیقام روم اثر گذاشتن بهتر شدم 

خوشبحال کسایی که خونواده هاشون این محبت زبونی رو کامل در اختیار دختراشون قرار دادن 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چون ته تغاریم بابام همیشه میگه الان تو دهن خواهر زادمو نامزدمم افتاده هی اینجوری صدام میزنن

آخی پایدار باشید عزیزم 🥹

گز لرن قوربان 

یعنی قربون چشمات شم 😁

مامانم زیاد بهم میگه دُشان 

یعنی خرگوش 😂😂

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

من تو خانوادم اگر مهر محبت زبونی میدیدم قطعا با همسرمم همینجور بودم ولی الان هرکاری میکنم نمیتونم یه پیام بهش بدم بگم دوستت دارم زبونم نمیچرخه همیشه باید تو پیام بهش بگم هوی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

متاسفانه همیشه کمبود محبت رو احساس میکنم

آره واقعا خیلی بده 

هرچقدرم توی دلشون آدمو دوست داشته باشن باید با خودشون فکر میکردن یه ابراز محبت زبونی چیزی ازشون کم نمیکنه ولی به یه دختر حساس خیلی چیزا اضافه میکنه :)))